De Messenwinkel bon 'scheercursus met eigen materiaal'

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De Messenwinkel

Op zoek naar een origineel geschenk? Schenk iemand een geschenkbon om onze cursus "scheren met een open scheermes" bij te wonen!

Op voorraad
€ 60,00 Incl. btw

Als u deze geschenkbon bestelt, kan u bij het afrekenen alleen "afhalen in de Messenwinkel" kiezen om de verzendingskosten te ontwijken. We sturen je een e-mail met de bon in die je kan afdrukken. 

Geschenkbon: Leren scheren met een klassiek open scheermes met Monsieur Léon

Let op: deze geschenkbon koopt u voor iemand die reeds beschikt over een open scheermes, hangriem, spanriem en scheerkwast! 

In ongeveer 2 uur en 30 minuten leert de ontvanger van deze geschenkbon zichzelf scheren met een klassiek open scheermes met behulp van de scheerexpertise van Monsieur Léon.

In de cursus gaat Monsieur Léon wel zeer gedetailleerd in op alle facetten: van het onderhouden en scherpen van uw scheermes tot het optimaal inzepen en het haarfijn wegscheren van de baardharen. Ook aan de afwerking wordt uitgebreid aandacht gegeven: de kers op de taart is het afwerken met een aluinsteen om het bloeden te stelpen, balsem om de huid te verzachten en/of talkpoeder voor een nog zachtere afwerking.

Wie?
Monsieur Léon legt met zijn VillaVanzelf de nadruk op duurzaam scheren: het scheren met een open scheermes is niet alleen de meest klassieke manier van scheren die er is, maar ook diegene die ons milieu het minst belast.

Wat heeft u nodig?
U heeft zeker een klassiek open scheermes, een hangriem, spanriem en scheerkwast nodig bij de cursus. Het is immers de bedoeling dat u na de cursus het scheren met een klassiek open scheermes regelmatig thuis oefent. Let op: deze geschenkbon koopt u voor iemand die reeds beschikt over een open scheermes, hangriem, spanriem en scheerkwast! 

Waar?
De cursus heeft plaats op de tweede verdieping van De Messenwinkel, Mechelseplein 7, 2000 Antwerpen.

Na online aankoop van deze bon ontvangt u de bon via email met een unieke cijfercode.

Wanneer?
Alle cursusdatums via deze link.

Let op: het is nog steeds verplicht voor de ontvanger van de geschenkbon om zijn of haar plaats telefonisch te reserveren. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x