Mujun

Deze prachtige en originele Japanse draadjesknipper ademt Japans vakmanschap uit.

Op voorraad
€ 75,00 Incl. btw

Mujun Japanse draadjesknipper

Dit authentieke Japanse schaartje is van hoogstaande kwaliteit en met Japans vakmanschap vervaardigd. De schaar is ideaal voor het knippen van garen en fijne draden tijdens handwerk. Ze is licht, maar meermaals gesmeed tot een zeer hard staal, waardoor de schaar stevig is en lang scherp blijft. Daarbij heeft de stofschaar een prachtig origineel en uniek design, die niet veel draadjesknippers zullen evenaren. Een prachtig cadeau dus, voor iedereen die graag bezig is met het bewerken van stoffen en/of naaien. 

Eigenschappen:

  • Afmetingen: 11,5 cm
  • Gemaakt in Japan
  • Authentiek Japans vakmanschap
  • Uniek en origineel: Mujun heeft maar één Europees hoofdkwartier in Amsterdam
  • Duurzaam
  • Prachtig design

  
Meer informatie over stof en naaisterscharen.

Over Mujun

Mujun fabriceert authentiek Japans materiaal, die ervoor zorgen dat de Japanse cultuur ook zijn weg vindt naar Westerse keukens, tuinen en naaidozen. Deze firma werkt nauw samen met Japanse ambachtslieden die eenvoudigweg willen voldoen aan de eisen van hun klanten en die met uitsterven bedreigd zijn in het land: er komen meer en meer grotere spelers op de markt die in hoge getale producten kunnen produceren aan een goedkopere prijs. Vakmanschap is zeldzaam geworden en daar wil Mujun iets aan doen: ze willen de vraag naar authentiek gereedschap (scharen, messen) en meubels vergroten om de Japanse ambachtslieden een duwtje in de rug te geven. 

Meer informatie over stof en naaisterscharen. 

Algemene voorwaarden: Kom in onze winkel onze scharen uittesten, met stof van hier of eigen stof die u meebrengt. Scharen kunnen niet geruild worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x