GARANTIE & HERSTELLINGEN

Op de meeste producten die we in De Messenwinkel verkopen, zit een garantie vanwege de fabrikant (voor zover deze hierin voorziet). De garantietermijn en de voorwaarden kunnen verschillen van merk tot merk en van product tot product. Indien nodig zal De Messenwinkel trachten te onderhandelen met de fabrikant om een zo goed mogelijke regeling te bekomen. Dit is in het verleden reeds meerdere malen met succes gebeurd.

Aanspraken op garantie moet wel binnen een redelijke termijn gebeuren en het product mag geen sporen van verregaande slijtage of verkeerd gebruik vertonen.

Ondanks het feit dat we producten van zeer hoge kwaliteit verkopen, kan er soms wel eens iets mislopen. U neemt dan best zo vlug mogelijk contact met ons op. Bel of mail ons voordat u een product terugbrengt of terugstuurt naar onze winkel. Samen kunnen we een oplossing zoeken.

Voorbeelden van zaken die vallen onder garantie vallen
De volgende zaken kunnen heel soms voorkomen bij de beste artikelen van de beste en betrouwbaarste merken en vallen onder garantie:
- De veer van Laguiole zakmessen die breekt.
- Keukenmessen die breken zonder dat u ze aangeraakt heeft door een onzuiverheid in het metaal. Dit is meestal duidelijk zichtbaar door een anders gekleurd puntje in het metaal.


Voorbeelden van zaken die niet onder garantie vallen, maar wel makkelijk te herstellen zijn
De volgende zaken zijn eigen aan het product en vallen niet onder garantie (deze lijst is niet beperkend). Gelukkig kunnen deze artikelen makkelijk in de winkel hersteld worden.
- De veer van nageltangen die breekt.
- De opdruk van open scheermessen die niet puntgaaf is (scheermessen zijn instrumenten, geen juwelen).
- Het volledige bouquet haren van een scheerkwast komt plots los.
- Vellentangen die gevallen zijn.
- Scharen die een haakje in het snijvlak hebben.
- Bijna alle scherpe zaken die bot geworden zijn.
- KAI damast messen met kap of kapjes in het lemmet.

Omwille van de kwetsbare materialen die verwerkt zijn in open scheermessen, borduurscharen, stofscharen, pedicure- & manicuresets vallen deze producten helaas niet onder garantie. 

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x