BESTELLEN / BETALEN / LEVERING

 België thuisbezorging (gratis vanaf € 85)
 België afhaalpunt DPD (gratis vanaf € 85)       
€ 6,00
€ 5,00
 Nederland thuisbezorging (gratis vanaf € 85)
 Nederland afhaalpunt DPD (gratis vanaf € 85)
€ 8,50 
€ 7,00
 Duitsland, Frankrijk, Luxemburg    € 15,00
 Rest van de Eurozone € 25,00 

Bestellen kan enkel vanuit Europa. Alle prijzen op de website worden BTW (21%) inbegrepen weergegeven.


VERZENDING

Er zijn drie verzendopties :
- U kan uw bestelling ophalen in onze winkel, u betaalt geen verzendkosten
.
- U kan ervoor kiezen uw pakket
thuis of op het werk te laten leveren via DPD.
- Of u kan er tenslotte voor kiezen uw pakket op te halen in één van de DPD
 afhaalpunten

Een levering aan huis of op het werk via DPD kan enkel plaatsvinden tijdens de werkuren. Let dus op dat je zeker een adres opgeeft waar iemand aanwezig is tussen 8 uur en 16 uur. Als u dit handiger vind, kan u ook uw werkadres als leveringsplaats opgeven of kiezen voor een ophaling in een DPD afhaalpunt. Vergeet bij levering op uw werkadres zeker niet de naam van uw firma op te geven. 

Een DPD pickup point is een afhaalpunt voor pakketten in een warenhuis, tankstation, krantenwinkel, etc.. Er is steeds een DPD pickup point in de buurt of in de buurt van uw werk. Het dichtstbijzijnde DPD pickup point wordt weergegeven in het bestelproces. U kan de lijst met DPD pickup points raadplegen bij het afronden van uw bestelling. Daar vind je een overzicht van DPD pick up points. 
Uw pakket zal 7 dagen beschikbaar zijn in het DPD afhaalpunt vanaf datum van levering. U kan uw pakket op alle openingsdagen van het gekozen afhaalpunt ophalen. U hoeft uiteraard op het moment van de afhaling niets meer af te rekenen. 


LEVERTERMIJN

We verzenden pakjes op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmorgen. Uw pakje komt normaal gesproken aan één of twee dagen nadat u uw product besteld heeft via onze webshop. Als u een bestelling plaatst in het weekend, komt uw pakje dinsdag of woensdag aan.
We merken dat 99% van onze bestellingen vlot geleverd worden, het kan echter gebeuren dat dit toch niet het geval is. Lees hieronder meer over wat u kunt doen of neem contact met ons op.


BETALING

Betalen via bancontact, maesto, mastercard, visa of ideal 


U wordt na uw bestelling omgeleid naar de website van Ogone waar u snel en veilig kan betalen via Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa of Ideal. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.


Betalen via een overschrijving (bank/giro)

U kan het totaalbedrag van uw aankoop ook overschrijven. Let wel, uw pakketje wordt pas verstuurd als uw betaling binnen is, dit kan even duren afhankelijk van uw bank. 

Gebruik voor uw overschrijving onderstaande gegevens:

De Messenwinkel
Mechelseplein 7
2000 Antwerpen

BELFIUS
IBAN BE15 7795 9747 1130 - BIC GKCCBEBB


HOE VOLG IK MIJN BESTELLING OP

- Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van de Messenwinkel een mail 'bevestiging van bestelling'.
- Na aankomst van uw betaling maken we uw pakket verzendklaar. Een betaling via Ogone komt onmiddellijk bij ons aan, een overschrijving kan enkele dagen duren.
- Pakketten worden verzonden op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmorgen.
- Wanneer uw pakket in onze winkel vertrekt, ontvangt een mail met daarin het Track&Trace nummer van DPD. Met deze code kan je het pakket via de website van DPD opvolgen: www.dpd.com/be/nl/ontvangen/waar-is-mijn-pakket/.
- Uw pakket komt waarschijnlijk de volgende dag of die daarop aan. Als u een bestelling plaatst in het weekend, komt uw pakket de eerstvolgende werkdag of de dag daarop aan.  


PAKKET NIET ONTVANGEN 

U kan best in eerste instantie de tracking van uw pakket online raadplegen. U vindt uw persoonlijke tracking code terug in de bevestigingsmail van de verzending van uw pakket. U kan uw pakket volgen via via de website van DPD: www.dpd.com/be/nl/ontvangen/waar-is-mijn-pakket/.

Voor thuisleveringen: Wanneer volgens deze tracking uw pakket reeds geleverd werd maar u zelf nog niets ontvangen hebt, dan werd uw pakket geleverd in een DPD afhaalpunt of postkantoor. In dat geval zou u in de brievenbus een bericht moeten terugvinden van de chauffeur waarop staat op welk adres het pakket achtergelaten werd. In uitzonderlijke gevallen gebeurd het ook dat de postbode het pakje achterlaat bij de buren. Ga zeker daar ook even horen. 

Voor leveringen in een DPD afhaalpunt: Wanneer uw pakket langer dan 72 uur onderweg is naar uw DPD afhaalpunt kan u ons best even contacteren. Wij informeren bij DPD waarom uw pakket nog niet aangekomen is op het gekozen punt en brengen u zo spoedig mogelijk op de hoogte. 


PAKKET BESCHADIGD

Indien u een product in beschadigde staat hebt ontvangen, breng ons dan eerst op de hoogte hiervan. We bekijken hoe we een oplossing kunnen bieden en zullen u vragen om het artikel retour te zenden of binnen te brengen in onze winkel. U dient een formulier in te vullen en foto's van de beschadiging door te mailen, zodat wij een claim kunnen indienen.


PAKKET RETOURNEREN

U heeft steeds het recht producten die u bestelde naar ons terug sturen op voorwaarde dat de producten niet zijn gebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking zitten.

Alle goederen kunnen geruild/teruggezonden worden met uitzondering van scharen, open scheermessen en pedicure/manicure instrumenten en sets. Deze scheermessen en scharen zijn vervaardigd uit kwetsbare en broze materialen. Pedicure- en manicuresets kunnen niet ingewisseld worden omwille van hygiënische redenen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

U kan producten terugsturen binnen een termijn van 14 dagen. U brengt ons eerst op de hoogte van uw retour. 

Er zal steeds het vast bedrag van €10 afgehouden worden om de transport & administratieve kosten te vergoeden.

Stuur de producten naar ons terug in een stevige verpakking en gebruik het volgende adres:

De Messenwinkel (De Koordenwinkel BV)
Ingeborg Holthof
Mechelseplein 7
2000 Antwerpen

U hoeft de verzending niet aangetekend op te sturen. Vermeld in een briefje uw naam, rekeningnummer en adres. Na aankomst van uw retour pakket in De Messenwinkel maken wij uw aankoopsom (zonder de verzendkosten) naar u over.


VERKEERD PRODUCT ONTVANGEN

We pakken de bestellingen steeds met de grootste zorg in. Het kan helaas gebeuren dat we toch een foutje maken. We zetten dit dan ook graag recht als dit bij u het geval zou zijn. Contacteer in dit geval de winkel. Zo bekijken we wat u juist ontvangen hebt en kijken na wat er misgelopen is tijdens de verwerking. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel.


ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x