Slijpdienst voor messen en scharen

In De Messenwinkel hebben we een slijpdienst voor messen en scharen. Dit gebeurt in ons eigen atelier. Sinds het voorjaar van 2018 is de werking van deze dienst wat aangepast.

Open scheermessen worden nog steeds bij ons geslepen, maar niet ter plekke in de winkel. Zo krijgt Robert (onze open scheermessenspecialist) de kans om de scheermessen met aandacht te bestuderen voor hij ze slijpt. Kom gerust eens binnen in de winkel, dan bekijken we samen wanneer het open scheermes weer scheerklaar klaar kan zijn. Het slijpen van uw open scheermes is altijd gratis. Klik hier voor meer informatie over het laten slijpen van uw open scheermes.


Wat kan u laten slijpen in ons atelier?

  • Keukenmessen
  • Zakmessen
  • Laguiole messen
  • Tafelmessen
  • Scharen

U kan slijpwerk binnenbrengen in De Messenwinkel tot en met vrijdag. Vanaf de volgende woensdag kan u het slijpwerk terug ophalen in de winkel.

 
Opgelet! Als u uw open scheermes wil laten slijpen, kan je ons best eerst even opbellen op het nummer 00 32 3 233 24 42 alvorens naar de winkel te komen met uw slijpwerk. Zo kunnen wij u bij aankomst aan onze winkel meteen verder helpen. Voor koksmessen is dit niet nodig. 

 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x