ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

'De Koordenwinkel bv' heeft als roepnaam 'De Messenwinkel' en zal hieronder ook zo genoemd worden.
De prijzen op deze website van De Messenwinkel worden BTW (21%) inbegrepen weergegeven.
Op alle rechtsbetrekkingen tussen De Messenwinkel en de koper is Belgisch recht van toepassing ongeacht het land van waaruit de bestelling wordt geplaatst.

Terugzenden en annuleren
Wanneer we een order van u aannemen en u wil dit order annuleren, dan kan u dit doen door ons een e-mail te sturen met dit verzoek. Indien de goederen reeds verzonden zijn zal De Messenwinkel u een volledige teruggave kunnen geven op alle goederen waarmee u ontevreden bent en die teruggezonden worden. Dit bedenkrecht strekt zich uit tot en met 14 dagen na het ontvangst van de goederen. Klanten die goederen terugzenden die niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking ongeopend en volledig intact is, zullen de prijs van het artikel terugbetaald krijgen, maar niet de verzendkosten noch de kosten die betaaldiensten aanrekenden voor de betaling.

Teruggezonden goederen moeten bij ons aankomen binnen 14 werkdagen na de levering en moeten ongebruikt zijn en zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden. Een begeleidend schrijven met de reden van teruggave moet bijgevoegd worden. De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de klant en deze verzending moet aangetekend gebeuren. Teruggave van de prijs van de producten of een vervanging van een product kan niet gebeuren zonder bewijs van terugzending.
Goederen die beschadigd zijn bij ontvangst of goederen met een duidelijke constructiefout zullen steeds volledig terugbetaald of vervangen worden (ook de verzendkosten en de betaalkosten). Hiervoor dient u ons per e-mail te verwittigen binnen de week na levering.
 
Goederen die niet kunnen geruild/teruggestuurd worden
Alle goederen kunnen geruild/teruggezonden worden met uitzondering van scharen, open scheermessen en pedicure-& manicuresets. Deze scheermessen en scharen zijn vervaardigd uit kwetsbare en broze materialen. Pedicure- en manicuresets kunnen niet ingewisseld worden omwille van hygiënische redenen. 

Afbeeldingen en copyright
Alle teksten en afbeeldingen staan onder copyright van De Messenwinkel of van de eigenaar hiervan. Commercieel gebruik kunnen we niet toestaan en ander gebruik kan enkel gebeuren mits onze schriftelijke toestemming.
We trachten er alles aan te doen zodat de afgebeelde producten zo natuurgetrouw mogelijk overkomen, maar hou er rekening mee dat sommige onderdelen van producten zoals hoorn en hout sterk kunnen verschillen in kleur en structuur.

Garantie
Op geleverde producten van De Messenwinkel zit een garantie van de fabrikant voor zover deze hierin voorziet.


DISCLAIMER & AANSPRAKELIJKHEID

Ten behoeve van de wet en regelgeving heeft De Messenwinkel (De Koordenwinkel bvba) deze disclaimer opgesteld die iedere gebruiker van deze website in acht dient te nemen. De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van De Messenwinkel. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Messenwinkel. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door De Messenwinkel met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De prijzen op deze website zijn in euro’s 21% BTW inbegrepen, en onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. De Messenwinkel behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Aansprakelijkheid
Hoewel De Messenwinkel alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Messenwinkel niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Bepaalde links in deze site leiden naar websites die geen eigendom zijn van De Messenwinkel, maar zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van De Messenwinkel. Hoewel we uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen we niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door De Messenwinkel worden onderhouden wordt afgewezen.

De Messenwinkel sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

 

Contactgegevens

De Messenwinkel
Officiële benaming: De Koordenwinkel bv
Mechelseplein 7
2000 Antwerpen.

 +32 (0)465 03 11 51
[email protected]
www.messenwinkel.eu

BTW: BE 0806.908.059
BELFIUS
IBAN BE15 7795 9747 1130
BIC GKCCBEBB

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x