Algemene voorwaarden

'De Koordenwinkel bv' heeft als roepnaam 'De Messenwinkel' en zal hieronder ook zo genoemd worden.
De prijzen op deze website van De Messenwinkel worden BTW (21%) inbegrepen weergegeven.
Op alle rechtsbetrekkingen tussen De Messenwinkel en de koper is Belgisch recht van toepassing ongeacht het land van waaruit de bestelling wordt geplaatst.

Terugzenden en annuleren
Wanneer we een order van u aannemen, en u wil dit order annuleren, dan kan u dit doen door ons een e-mail te sturen met dit verzoek. Indien de goederen reeds verzonden zijn zal De Messenwinkel u een volledige teruggave kunnen geven op alle goederen waarmee u ontevreden bent en die teruggezonden worden. Dit bedenkrecht strekt zich uit tot en met 14 dagen na het ontvangst van de goederen. Klanten die goederen terugzenden die niet beschadigd zijn zullen de prijs van het artikel terugbetaald krijgen, maar niet de verzendkosten noch de kosten die betaaldiensten aanrekenden voor de betaling.

Teruggezonden goederen moeten bij ons aankomen binnen 14 werkdagen na de levering en moeten ongebruikt zijn en zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden. Een begeleidend schrijven met de reden van teruggave moet bijgevoegd worden. De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de klant en deze verzending moet aangetekend gebeuren. Teruggave van de prijs van de producten of een vervanging van een product kan niet gebeuren zonder bewijs van terugzending.

Goederen die beschadigd zijn bij ontvangst of goederen met een duidelijke constructiefout zullen steeds volledig terugbetaald of vervangen worden (ook de verzendkosten en de betaalkosten). Hiervoor dient u ons per e-mail te verwittigen binnen de week na levering.
 
Alle goederen kunnen teruggezonden worden met uitzondering van scharen, open scheermessen en pedicure-& manicuresets. Deze scheermessen en scharen zijn vervaardigd uit kwetsbare en broze materialen. Pedicure- en manicuresets kunnen niet ingewisseld worden omwille van hygiënische redenen. 

Afbeeldingen en copyright
Alle teksten en afbeeldingen staan onder copyright van De Messenwinkel of van de eigenaar hiervan. Commercieel gebruik kunnen we niet toestaan en ander gebruik kan enkel gebeuren mits onze schriftelijke toestemming.
We trachten er alles aan te doen zodat de afgebeelde producten zo natuurgetrouw mogelijk overkomen, maar hou er rekening mee dat sommige onderdelen van producten zoals hoorn en hout sterk kunnen verschillen in kleur en structuur.

Garantie
Op geleverde producten van De Messenwinkel zit een garantie van de fabrikant voor zover deze hierin voorziet.
 
 

Onze contactgegevens

De Messenwinkel
Officiële benaming: De Koordenwinkel bv
Mechelseplein 7
2000 Antwerpen.

00 32(0)3/233 .24 .42.
[email protected]
www.messenwinkel.eu

BTW: BE 0806.908.059
BELFIUS
IBAN BE15 7795 9747 1130
BIC GKCCBEBB


Met vriendelijke groeten,
Ingeborg, Dirk, Marina, Georges en Sofie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x