Opinel

Sorteren op:

Met dit Opinel nr. 2 zakmes uit koolstofstaal worden dagdagelijkse taken een koud kunstje. Ideaal voor het openen van verpakkingen en bewerken van modelstukken.
€9,70
Met dit Opinel nr. 3 zakmes uit koolstofstaal worden dagdagelijkse taken een koud kunstje. Ideaal voor het openen van verpakkingen en bewerken van modelstukken.
€10,00
Met dit Opinel nr. 4 zakmes uit koolstofstaal worden dagdagelijkse taken een koud kunstje. Ideaal voor het openen van verpakkingen en bewerken van modelstukken.
€10,30
Met dit Opinel nr. 5 mes uit koolstofstaal kan je gemakkelijk dagdagelijkse en huishoudelijke taken uitvoeren.
€10,50
Met dit compacte Opinel nr. 6-zakmes uit koolstofstaal worden kleine dagelijkse taken kinderspel.
€12,80
Met dit Opinel nr. 7 zakmes met lemmet uit koolstofstaal wordt kamperen en trekken een koud kunstje.
€13,30
Met dit Opinel-zakmes nr. 8 uit koolstofstaal worden kampeer- en trektochten een klein kunstje. Het koolstofstaal is makkelijk te slijpen, maar gevoeliger aan roest.
€13,50
Met dit Opinel-zakmes nr. 9 uit koolstofstaal worden kamperen en bostochten een koud kunstje. Het koolstofstaal is makkelijker te slijpen, maar gevoeliger aan roest.
€14,40
Met dit Opinel-zakmes nr. 10 overleef je de meest uitdagende trektochten, wandelingen en avonturen. Het koolstofstaal is makkelijker te slijpen, maar gevoeliger voor roest.
€19,00
Dit Opinel-zakmes nr. 12 uit koolstofstaal is ideaal voor kampeerders of avonturiers. Het koolstofstaal is makkelijk dun te slijpen.
€22,50
Met dit Opinel nr. 2 zakmes uit roestvrij staal worden dagdagelijkse taken een koud kunstje. Ideaal voor het openen van verpakkingen en bewerken van modelstukken.
€9,70
Met dit Opinel nr. 3 zakmes uit roestvrij staal worden dagdagelijkse taken een koud kunstje. Ideaal voor het openen van verpakkingen en bewerken van modelstukken.
€10,00
Met dit Opinel nr. 4 zakmes uit roestvrij staal worden dagdagelijkse taken een koud kunstje. Ideaal voor het openen van verpakkingen en bewerken van modelstukken.
€10,30
Met dit Opinel nr. 5 mes uit roestvrij staal kan je gemakkelijk dagdagelijkse en huishoudelijke taken uitvoeren.
€10,50
Dit Opinel-zakmes nr 6 uit duurzaam roestvrij staal is ideaal voor het iets ruwere werk.
€12,80
Dit Opinel-zakmes nr. 7 uit roestvrij staal is ideaal om te kamperen om op avontuur te trekken. Compact en handig!
€13,30
Dit Opinel-zakmes nr. 8 uit roestvrij staal is ideaal om te gaan kamperen, op avontuur te trekken of om te jagen of te vissen.
€13,50
Dit Opinel-zakmes nr 9 uit roestvrij staal is hét mes voor de uiteenlopende taken van een avonturier.
€14,40
Dit Opinel-zakmes nr 10 uit roestvrij staal is ideaal voor zwaarder survival-werk, zoals het bewerken en besnijden van dikke takken.
€19,00
Dit Opinel-zakmes nr 12 uit roestvrij staal is de allergrootste van de Opinel-collectie en zowel ideaal voor zwaar werk als het snijden van voeding.
€22,50
Een ideaal mes om te kamperen of om op avontuur te trekken, voor activiteiten in de natuur, maar ook handig bij het naaien en bij alledaags manueel werk. 
€19,00
Deze mix van eikenhout en zwart staal zorgt voor een zeer eigentijdse interpretatie van het tijdloze nr. 8-mes van Opinel
€41,00
nr 8 met heft in prachtig ebbenhout.
€79,00
Opinel nr 8 met heft in luxe padouk.
€23,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x