Laguiole en Aubrac

Sorteren op:

Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 7 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in olijfhout en matte eindstukken.
€89,00
Een authentiek handgemaakt Belle Pièce 2023 Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de bois de fer, lemmet in damast balbach, plein manche, platines guillochées en fijn uitgewerkte Laguiole bij.
€940,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in wenge. Dit 'Le randonneur' zakmes is een lichtgewicht en daardoor ideaal voor in de rugzak.
€95,00
Een authentiek handgemaakt Belle Pièce 2023 Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in erable met centraal middenstuk, platines guillochées, lemmet in damast balbach en mooi uitgewerkte Laguiole bij in tulpmotief.
€1.435,00
Prachtig collectors item mes van Laguiole en Aubrac met meerdere lagen koolstofstaal en heft van luxueus donker ebbenhout. Het Laguiole bijtje is prachtig uitgewerkt in bladmotief.
€475,00
Luxe houten opbergdoos met 6 steakmessen en 6 vorken van Laguiole en Aubrac in hoorn variaties.
€1.360,00
Een authentiek Frans handgemaakt Laguiole mes van 11 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in corne pressé (geperste hoorn) met glanzende eindstukken in messing. 
€105,00
Een authentiek Frans handgemaakt klein Laguiole mes van 9 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in pointe de corne (punthoorn) met glanzende eindstukken. 
€115,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer, lemmet in damast en double platines met messing (laiton) afwerking.
€530,00
Een authentiek Frans handgemaakt klein Laguiole mes van 9 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in jeneverbes. 
€110,00
Dit authentieke en stijlvolle bestekkenset van Laguiole en Aubrac in olijfhout verheft je tafel in no time.
€255,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout.
€1.590,00
Authentieke Laguiole kurkentrekker met authentiek mammoet ivoor heft, glanzende einstukken, houten opbergdoos en stevige veer.
€540,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout met matte eindstukken.
€159,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer, glanzende eindstukken en double platines.
€375,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in lavasteen met blauw getint hars met matte eindstukken en double platines.
€320,00
Een authentiek handgemaakt Belle Pièce 2023 Laguiole mes van hoge kwaliteit met uitzonderlijk heft in croute de mammouth, plein manche, platines guillochées en een zeer gedetailleerd uitgewerkte rug en speciale Laguiole bij.
€1.095,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Luxe houten opbergdoos met 6 steakmessen van Laguiole en Aubrac in olijfhout.
€525,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 10 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in corne pressé (geperste hoorn) met glanzende eindstukken in messing. 
€95,00
Een uitzonderlijk exemplaar van Laguiole en Aubrac! Dit authentiek handgemaakt Laguiole van hoge kwaliteit heeft een prachtig heft in (prehistorische) mammoetkies en eindstukken in mammoetivoor.
€1.150,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout 'Royal' met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€455,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in punthoorn met glanzende eindstukken en gesmede veer.
€179,00
Luxe houten opbergdoos met 6 steakmessen van Laguiole en Aubrac in diverse soorten wortelhout.
€865,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x