Laguiole en Aubrac

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in sint-jacobschelpen, matte eindstukken, platines guillochées en bijzonder uitgewerkte Laguiole bij in schelp motief.
€250,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ziricote en lemmet in damast balbach en double platines.
€410,00
Prachtig collectors item mes van Laguiole en Aubrac met meerdere lagen koolstofstaal en heft van luxueus donker ebbenhout. Het Laguiole bijtje is prachtig uitgewerkt in bladmotief.
€475,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in wenge. Dit 'Le randonneur' zakmes is een lichtgewicht en daardoor ideaal voor in de rugzak.
€95,00
Een ambachtelijk handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit croute d'ivoire met plein manche en zéér fijn uitgewerkte rug.
€850,00
Een uniek en exclusief handgemaakt Laguiole mes met kurkentrekker van hoge kwaliteit met heft uit prachtig mamoetivoor en zwaar uitgewerkte rug.
€825,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in geperste hoorn met messing eindstukken en gesmede veer.
€99,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Authentieke Laguiole kurkentrekker met ramshoorn heft, matte eindstukken, houten opbergdoos en stevige veer.
€195,00
Dit authentieke en stijlvolle bestekkenset van Laguiole en Aubrac in olijfhout verheft je tafel in no time.
€245,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes. Dit 'Le randonneur' zakmes is een lichtgewicht en daardoor ideaal voor in de rugzak.
€95,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit bois d'aubrac en damast lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de bois de fer met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€495,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 11 cm van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout, met matte eindstukken en gesmede veer.
€150,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in blauw carbone zonder eindstukken (plein manche) en double platines.
€350,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit buffel hoorn en rug in spirale.
€295,00
Een ambachtelijk handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit croute d'ivoire metmatte eindstukken en bij in bloemmotief.
€595,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 7 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in ebbenhout. 
€79,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 7 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in pointe de corne (punthoorn). 
€89,00
Luxe houten opbergdoos met 6 steakmessen van Laguiole en Aubrac in Bois de France met matte eindstukken.
€495,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 7 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in olijfhout en matte eindstukken.
€89,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole van hoge kwaliteit met een prachtig heft in (prehistorische) mammoetkies.
€570,00
Luxe houten opbergdoos met 6 steakmessen van Laguiole en Aubrac in diverse soorten wortelhout.
€845,00
Lederen tasje voor 9-10/11-12cm Laguiole messen in het bruin afgewerkt.
€18,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x