Ikon

Sorteren op:

Dit Ikon aardappelmesje met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€149,00
Dit Ikon officemes van 9 cm. met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€149,00
Dit Ikon officemes van 12 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€159,00
Dit Ikon tomaten-worstmes van 14 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van tomaat en worst.
€169,00
Dit Ikon vleesmes van 16 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van stukken vlees.
€169,00
Dit Ikon vleesmes van 20 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van stukken vlees.
€179,00
Dit Ikon koksmes van 16 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€179,00
Dit Ikon santokumes van 17 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€199,00
Dit Ikon broodmes van 20 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van brood.
€179,00
Dit Ikon vleesvork van 16 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het testen van de gaarheid van vlees.
€199,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x