Ikon

Sorteren op:

Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€85,00
Dit Ikon aardappelmesje met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€92,90
Dit Ikon tomaten-worstmes van 14 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van tomaat en worst.
€119,00
Dit Ikon santokumes van 14 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€149,00
Dit Ikon santokumes van 17 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€169,00
Dit Ikon broodmes van 20 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van brood.
€139,00
Dit Ikon broodmes van 23 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van brood.
€159,00
Dit Ikon vleesmes van 16 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van stukken vlees.
€119,00
Dit Ikon fileermes van 16 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het fileren van vlees en vis.
€115,00
Dit Ikon uitbeenmes van 14 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het uitbenen van vlees.
€119,00
Dit Ikon vleesvork van 16 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het testen van de gaarheid van vlees.
€139,00
Deze metalen wetstaal van Ikon is het ideale staal om uw Ikon messen mee te onderhouden.
€139,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x