Thuis leren scheren met een klassiek open scheermes

Thuis leren scheren met een klassiek open scheermes.

We organiseren vanuit De Messenwinkel scheercursussen waar u het scheren met een open scheermes kan leren. Dit is de beste en snelste manier om de techniek onder de knie te krijgen. Maar het kan zijn dat het volgen van een cursus voor u onmogelijk is omwille van vele redenen:

  • Het ontbreekt u aan tijd.
  • U woont ver weg.
  • U heeft geen zin om een cursus te volgen.
  • ...

Daarom voorzien we voor u bij de aankoop van een 'beginnerspakket' een handleiding 'scheren met een klassiek open scheermes'. Aan de hand van deze handleiding lukt het voor de meeste mensen, mits enige inspanning, om de techniek van het scheren met een open scheermes te leren. Kijk even op de pagina over beginnerspakketten, zo weet u meteen wat u nodig heeft buiten een scheerkwast, zeep, spiegel, handdoek en water. 

U moet uzelf een beetje kennen. Als u van een uitdaging houdt en u bent bereid om een zekere discipline aan de dag te leggen dan is dit voor u een haalbare kaart.

Heeft u nog vragen over het gebruik van uw scheermes of een aanverwant onderwerp? Dan helpen we u graag verder aan de telefoon op het nummer 0032 3 233 24 42 van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u. Gelieve geen e-mail te sturen voor het stellen van vragen i.v.m. de techniek van het scheren, aangezien we graag een persoonlijk en uitgebreid antwoord geven op uw vragen. 

We geven u daarnaast met plezier een korte demonstratie in de winkel over het gebruik van een hang- en spanriem en we beantwoorden graag al uw andere vragen. 

Speciaal voor de mensen met een beginnerspakket geven we demonstraties over het scheren. Kijk naar onze website (cursussen) om de verschillende data te vinden. Ook mensen die nog geen scheermes bezitten zijn van harte welkom. 

Met plezier slijpen we uw scheermes voor u. Deze dienst is gratis en wordt indien mogelijk onmiddellijk uitgevoerd. Bel ons altijd even op voorhand, dan kunnen we tijd vrijmaken voor u.
Niets belet u om alsnog een scheercursus te volgen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x