test banner

Bedrijfsbezoek Mühle - Duitsland

  • Geplaatst op
  • Door Sofie Wolf
  • 0
Bedrijfsbezoek Mühle - Duitsland

// Bedrijfsbezoek Mühle - Duitsland //

Eind maart bracht de Messenwinkel een bedrijfsbezoek aan de Mühle fabriek in Stützengrün, Duitsland.
Ingeborg en Joannes worden onder meer geïnterviewd door het huismagazine van Mühle 30grad. Ter ere van onze jarenlange samenwerking en onze 160ste verjaardag verschijnt binnekort het intervieuw in hun magazine.

Hou onze socials zeker in de gaten, want daar delen we binnekort het interview!
 
 
MÜHLE is al jaar en dag onze leverancier op het gebied van scheerkwasten, scheersets, veiligheidsscheermessen, kommen en scheersproducten.

Vandaag de dag staat het familiebedrijf als derde generatie, voor duurzame producten die met oprechte toewijding en boordevol know-how nog steeds nauwgezet met de hand worden gemaakt. Met eigentijds en tijdloos design, avant-gardistische vormen en klassiekers van het nat scheren is traditie voor Mühle net zo belangrijk als het voortdurend naar de toekomst kijken.
 
In de fabriek zagen we hoe de haren (bussels) voor de scheerkwasten minutieus worden afgewogen en ineengezet. Een speciale machine verwijdert de losse haren van de scheerkwast, zonder deze aan te raken.
 
 
We aanschouwden het proces waarbij een machine vol houtschilfers en olie werd ingezet om al de messing onderdelen te polieren, zodat deze mooi blinken.
 
 
 
Verder zagen we het vullen van de scheerkwasten met dassenhaar en het polieren van de scheerkwast houders.
 
 
 
 
Ook de verschillende materialen, zoals hout en hoorn, waar de Mühle scheersets uit worden gemaakt, komen in beeld.
 
 
Het productie proces bij Mühle is erg indrukwekkend. De precisie en knowhow die de fabriek uitstraat, reflecteert zich danook in de kwaliteit van hun producten.

We zijn er trots op dat we deze kwaliteitsvolle Mühle scheerproducten aan onze klanten kunnen aanbieden en onze kennis met jullie kunnen delen. Ben je op zoek naar een scheerset? Kom zeker langs in onze winkel voor het beste advies!

 
www.messenwinkel.eu
 
 
#MÜHLE #muhle #muhle30grad #30grad #30gradmagazine #muehlemagazine #interview #duitsland #scheren #shaving #scheerkwasten #safetyrazor #scheerset #muhledeutschland #mühlerasurkultur #barbier #barberlife #rasurkultur #shavingsoap #sustainableshaving #scheerschuim #scheerroutine #morning #demessenwinkel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »