test banner

Beursbezoek Ambiente 2020 in Frankfurt

  • Geplaatst op
  • Door Sofie Wolf
  • 0
Beursbezoek Ambiente 2020 in Frankfurt

Volgens jaarlijkse traditie, bezochten Ingeborg en Dirk ook dit jaar de toonaangevende internationale Ambiente beurs in Frankfurt over consumptiegoederen. De focus van de beurs ligt op trends en de voorstelling van nieuwe producten.

De beurs is werkelijk gigantisch en beslaat het volledige beursterrein van Frankfurt Messe. Met 4635 exposanten uit 93 verschillende landen is de beurs elk jaar drukbezocht.

Toch was het er opmerkelijk rustiger dan vorige jaren, de beurs werd getroffen door de impact van het coronavirus op reizen.
Een andere duidelijk merkbare factor was de storm Ciara. Jammer voor de exposanten, maar een stuk rustiger voor het Messenwinkel-team. Zo konden Ingeborg en Dirk zeer ontspannen alle nieuwigheden bekijken die de leveranciers te bieden hadden. De beurs is geweldig voor het opdoen van nieuwe inspiratie en het ontdekken van fijne nieuwe collecties.

 

 

Aeon chefmes bij Wüsthof

Eén van de grote leveranciers van De Messenwinkel is Wüsthof. Hun beursstand is zoals steeds groots opgevat. Ons oog viel op hun nieuwe Aeon mes. Onder de slogan “Old as Earth, Beautiful as Heaven and Sharp as Hell” word dit nieuwe mes aangekondigd.Wüsthof Aeon brengt vorm en functie samen in perfecte harmonie. Het lemmet is gecoat met DLC (Diamond like Carbon) wat resulteert in een ongeëvenaarde duurzaamheid. De prachtige handgrepen zijn gemaakt van millennia-oude moeraseik, elk met hun eigen certificaat van echtheid. De Aeon serie is bepekt in oplage en exclusief te verkrijgen in dé betere speciaalzaak. De Messenwinkel is dan ook fier om het chefsmes (20 cm) aan ons assortiment te mogen toevoegen en te kunnen aanbieden aan onze klanten.

 

 

Nontronnaise mes bij Nontron

 

De volgende stand die we bezochten is die van Nontron.
De stad Nontron ligt in Zuid-Frankrijk, specifiek in de regio van de Dordogne.
De stad heeft een rijke ambachtelijke geschiedenis, en produceert een verscheidenheid aan tafelbestek, koksmessen en vleesmessen.

Als eerbetoon aan de meestersnijders die de geschiedenis van Nontron-messen hebben gemarkeerd, brengt het Nontronnaise mes enkele van hun oude modellen opnieuw uit. De Messenwinkel zal enkele van deze messen opnemen in het assortiment.

 

 

 

 

 


Safety Razor voor vrouwen bij MerkurHet scheren met een safety razor is bezig aan een heuse opmars, ook bij vrouwen. De Messenwinkel gaat mee in deze trend en gaat daarom speciaal voor meisjes/vrouwen een lange safety razor van roos goud van het merk Merkur verkopen. Voor 55 euro haal je deze beauty in huis.

 

Nieuwe kleur van 2020 bij Victor Inox

 

Bij Victor Inox werd dan weer de nieuwe kleur voor 2020 voorgesteld, de Aqua Blue Alox Limited Edition.
Wat een prachtige heldere kleur, vinden jullie niet?

De Messenwinkel haalt ook het Victorinox Forester Wood zakmes in huis. Het houten heft geeft het mes direct het nodige karakter. Het grote mes is vergrendelbaar en telt 10 verschillende functies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laguiole en Aubrac


Naar goede gewoonte brengen we ook een bezoekje bij de mensen van Laguiole en Aubrac. Als grote nieuwigheid komen ze op de markt met een klein mesje dat perfect in de broekzak van elke man past. Het is uiterst strak en elegant en te verkrijgen in de drie traditionele houtsoorten.

 

Draadjesknipper bij Mujun


Van Mujun verkoopt de Messenwinkel al geruime tijd messen, maar ook de authentieke Japanse draadjesknipper. Begin maart mogen we weer van een nieuwe Mujun levering verwachten in onze winkel.

 

Le P'tit Tradi bij Goyon-Chazeau

 

Tot slot gingen we nog even kijken bij Goyon-Chazeau waar we meteen werden gecharmeerd door de retro verpakking van Le P'tit Tradi.

Het 100% handgemaakte mes is, zoals de verpakking ook een pareltje. Het mes ligt geweldig in de hand en de handgreep is vervaardigt uit tweekleurig ebbenhout uit Mozambique. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »