test banner

Eindelijk terug op vakantie!

  • Geplaatst op
  • Door Sofie Wolf
  • 0
Eindelijk terug op vakantie!

Eindelijk terug op vakantie!

Het is dan eindelijk zover, de grenzen gaan weer open... en we mogen terug uit ons kot! De Messenwinkel heeft echt alles in huis om jouw citytrip of picknick in de Belgische natuur onvergetelijk te maken. 
We geven je tips hoe je je handen en nagels ook op vakantie er als pareltjes kan laten uitzien. De Messenwinkel presenteert de travel kokmessenset, een must-have voor mobiele kookliefhebbers die ook op vakantie geen concessies willen doen in verband met de kwaliteit van hun messen. En we stellen onze net binnengekomen luxe toilettassen aan u voor, gevuld met alles wat je nodig hebt voor jouw zalig zorgeloze vakantie.

Mooie nagels, handen & voeten.

Voor de onmisbare grooming van gezichtsbeharing, handen en voeten zijn er natuurlijk ook onze manicure-etuis. We hebben ontzettend veel keuze in onze winkel, maar pikken er voor deze rubriek graag de handigste en beste uit om op reis mee te nemen.


Met dit kwalitatief en prachtig afgewerkt 5-delig manicure etui van Dovo kan je nu je eigen manicure set compact opbergen in je handtas of je koffer. Het etui is gemaakt van donkerzwart nappaleer, die bekend staat om zijn zachtheid en duurzaamheid. 

Alle instrumenten zijn uitgevoerd in mat roestvrij staal, behalve dan de heft van de nagelriemduwer. Kortom: een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan een goede handhygiëne.



Deze tweede Dovo manicure-etui bevat ook 5 kwalitatieve instrumenten. De harde hoes is uit nappa-leder en bevat een ultrascherp schaartje, vellenschaar, nagelriemduwer/-mesje, vijltje en epileerpincet.



Deze laatste meer uitgebreide 7-delige Dovo set is ideaal voor zowel manicure als pedicure, ze bevat alle onontbeerlijke instrumenten om je handen en voeten schoon te houden op (weg naar) je reisbestemming. De uiterst kwalitatieve nageltang is zeer geschikt voor hardere teennagels mee te knippen.

 

 

Mobiele travelset voor op de camping of in je vakantiehuis.

Hoewel bijna alle grenzen stilaan terug opengaan, is het vaak ook fijn om ontspanning te vinden in eigen land. Niks leuker dan het huren van een gezellig boshuisje in de Ardennen, kamperen met de tent of camper of er op uit trekken voor een heerlijke picknick. 
Wil je bij deze uitstapjes niet inbinden op de kwaliteit van je messen om je picknick of bbq ter plaatse voor te bereiden, dan hebben wij de ideale travel kokmessenset voor jou. 

De travel set bestaat uit een compacte lederen messenzakje van Crafted met 3 essentiële keukenmessen van Victorinox: een klein koksmes, een officemes en een gekarteld officemes. Als extraatje, komt de set met de Victorinox dual knife sharpener, om je messen makkelijk scherp te houden.

 

 

Wine Master in olijfhout

Goede wijn verdient bijpassend kwaliteitsgereedschap dat gemaakt wordt met perfectie. De Victorinox Wine Master heeft zijn naam niet gestolen: hij is uw eerste hulp bij het correct openen van wijnflessen op feestjes, picknicks of proeverijen.


De extra lange kurkentrekker met vijf bochten voorkomt dat de kurk afbreekt en de tweedelige hefboom en flessenopener zorgt ervoor dat je de fles vlot opent. Dit functionele zakmes bevat ook een gebogen foliesnijder aan de zijkant, dat ervoor zorgt dat je het etiket van de wijnfles zonder knoeien kan lossnijden. Via het grote vergrendelde lemmet aan de zijkant kan je moeiteloos kaas of andere aperitiefhapjes snijden om de wijnervaring compleet te maken. Een musthave voor een elke wijnkenner en sommelier!

 

Op citytrip in stijl.

We stellen graag onze net binnengekomen luxe toilettassen aan u voor, gevuld met alles wat je nodig hebt voor jouw zalig zorgeloze vakantie. Bijhorend zijn er ook luxe scheer-/manicure etuis in hetzelfde leer als de toilettas.

Cognac buffelleder

Stijlvolle reisscheerset en manicureset in mooi cognackleurig buffellederen etui. Deze uitgebreide reisscheer- en manicureset vergemakkelijkt elke (zaken)reis of citytrip. Het is dé manier om je luxueuze scheer- en manicureroutine mee te nemen waar je ook gaat. De kit is prachtig vormgegeven in stijlvol, bruin buffelleer en heeft een handige rits om het geheel te sluiten. 
Het scheergedeelte bevat een Merkur C20 safety razor, een Muhle silvertip reisscheerkwast en er is een vakje voorzien voor 1 reserve scheermesjes. Voor de manicure heb je een pincet, een vijl en een nagelknipper.

De grote, handige en luxueuze toilettas in prachtig bruin hoog kwalitatief buffelleder. Ideaal om uw al uw toiletspullen of scheergerief in op te bergen voor een zakenreis of citytrip. Het cognac kleurig leer geeft de tas een luxueuze en klassieke uitstraling. 



Bruin kalfsleder

Ben je eerder fan van donker leder, dan is deze combo echt iets voor jou. Met deze uitgebreide reisscheer- en manicureset reis je in stijl. Het is dé manier om je luxueuze scheer- en manicureroutine mee te nemen waar je ook gaat. De kit is prachtig vormgegeven in stijlvol, bruin kalfsleer en heeft een handige rits om het geheel te sluiten. 

Het scheergedeelte bevat een Merkur C23 safety razor, een Muhle silvertip reisscheerkwast en er is een vakje voorzien voor 1 reserve scheermesjes. Voor de manicure heb je een pincet, een vijl en een nagelknipper.

De grote, handige en luxueuze toilettas in prachtig hoog kwalitatief kalfsleder. Ideaal om uw al uw toiletspullen of scheergerief in op te bergen voor een zakenreis of citytrip. Het soepele bruine leer geeft de tas een luxueuze en klassieke uitstraling. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »