test banner

George en Remi zijn beide jarig in april. Wat staat er op hun verlanglijstje?

  • Geplaatst op
  • Door De Messenwinkel
  • 0
George en Remi zijn beide jarig in april. Wat staat er op hun verlanglijstje?

In april vieren we bij de Messenwinkel de verjaardag van twee werknemers, Georges en Remi.
We vroegen deze beide heren wat ze nog op hun verlanglijstje hebben staan…

Remi is onze nieuwste medewerker en de zoon van zaakvoerder Ingeborg. Hij is gepassioneerd door natuur en is dan ook vaak te vinden in bos en hei. Mensen uit zijn omgeving weten ook dat wanneer hij niet met planten en dieren bezig is, hij ook graag in de keuken staat. Een etentje geven voor het verjaardagsfeest zit er dit jaar jammer genoeg niet in, daarom viert hij zijn verjaardag met een weekendje natuur in eigen land.

Voor zijn recent ingerichte kampeerwagen heeft hij ook nog enkele basisproducten nodig die altijd van pas komen. Op zijn verlanglijstje staan dan ook voornamelijk must-haves zaken die met natuur en koken te maken hebben.Victorinox Huntsman

Het Victorinox Huntsman zakmes is één van de authentieke prototypes van de Zwitserse
zakmessenfabricant. Met zijn 15 functies is dit mes één van de bestverkochte basis zakmessen en
bevat het alles wat je nodig hebt. Dit is een mes dat altijd van pas komt.Wusthof Classic IKON 20 cm

Dit koksmes van 20 cm van de Wüsthof Ikon-serie is ideaal voor het fijn kappen van groenten. Het heft
heeft een ergonomisch design waardoor het gemakkelijk in de hand ligt.

Ligne W kurkentrekker

Een verjaardag zonder een glaasje wij kan toch niet hé? Deze originele Ligne W-kurkentrekker is gemaakt uit eikenhout van gebruikte wijnvaten en is prachtig gewaxed als finishing touch. Elke kurkentrekker is uniek, maar heeft ook één eigenschap gemeen: één zijde is gekleurd door de rode wijn van de gebruikte wijnvaten. 

 Microplane fijne rasp

Een must in de keuken de fijnscherpen raspen van Microplane zijn zeer degelijk en snijden als boter door de hardste kazen. Opinel zakmes nr8

Nr 8 van Opinel uit koolstofstaal is ideaal om erop uit te trekken in de natuur voor het meer
avontuurlijke werk.

 

 

 

 

Georges werkt ondertussen bijna drie jaar in de Messenwinkel en dat doet hij steeds met de glimlach. In de winkel kan je hem gemakkelijk herkennen aan zijn tip-top verzorgde snorretje en zijn vlotte babbel. Dit jaar viert hij zijn verjaardag samen met zijn gezin. Gelukkig heeft hij een parachtige grote tuin tot zijn beschikking. Nu enkel nog hopen op een zonnetje. Hij gaf ons enkele suggesties om zijn verjaardag op te vrolijken.Steakmessen Goyon-Chazeau

BBQ seizoen staat voor de deur, een set steakmessen van Goyon-Chazeau in diverse houtsoorten, zou de tafel mooi versieren. 
 

Taylor of Old Bond Street Shower Gel Sandalwood

Hij is bijna op dus deze moet op mijn lijst. Ik hou er van als heel de badkamer is doordrongen van deze fantastische geur, die dan nog zeer lang blijft hangen in je poriën. Als ik het vergelijk met een bus zeep uit de supermarkt kom ik met deze shower gel een stuk langer toe. De sandelhoutgeur trekt echt in de poriën en blijft ontzettend lang ruiken, tot genoegen van mijn vrouw!

 


D.R. Harris, alle producten van de Windsor-reeks

Al de scheerproducten van DR Harris Winsor zijn welkom . Aanvankelijk koos ik altijd voor de sandalwood geur, maar tegenwoordig gaat mijn voorkeur eerder naar de Windsor geur!

 


Proraso Wood and Spice snorrenwax

Wat zou ik doen zonder de moustache wax van Proraso? Niet geschikt voor veganisten omdat er teveel eendenvet in zit, maar vormbehoud verzekerd gedurende 24 uur!

 


Muhle SOPHIST scheerset in Ironwood

Een nieuw setje safety razer vindt altijd zijn plaats in de badkamer. Omdat de versie met hoornen handvat blijkbaar niet meer geleverd wordt, moet ik mij tevreden stellen met de Ironwood.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »