test banner

Koop nu jouw zakmes en laat het gratis graveren!

  • Geplaatst op
  • Door Sofie Wolf
  • 0
Koop nu jouw zakmes en laat het gratis graveren!

// EEN ALLEREERSTE ZAKMES //

Wil je je kind graag een eerste zakmes cadeau doen? Victorinox en Opinel hebben beide een zakmes in hun gamma speciaal gemaakt voor kinderen. Op deze manier leren kinderen op een veilige manier omgaan met een zakmes. 

Kies voor My first Victorinox in rood of blauw.


Door de ronde punt
 zijn deze zakmessen geschikt om kinderen op een veiligere manier een zakmes te leren hanteren. Let op, ook al is het mes bovenaan afgerond, het lemmet is nog steeds scherp: kinderen en jongeren gebruiken het best onder toezicht van hun ouders.

Ook Opinel heeft verschillende zakmessen met afgeronde punt: kies uit roodblauwbeukenhout of een setje met bijpassend etui.

 // EEN ZAKMES VOOR DE JEUGDBEWEGING //

Ga je naar de jeugdbeweging? Dan komt een zakmes zeker van pas!
Ons best verkochte basiszakmes is het Huntsman zakmes van Victorinox. Dit zakmes heeft zowel een groot mes, een zaag én een schaartje. Tools die erg handig kunnen zijn bij allerhande activiteiten...

Binnen de Victorinox zakmessen is er ook een aparte categorie opbergtasjes in onze webshop. Daar zie je precies welk zakmes in welke etui past!

Vergeet ook niet je zakmes scherp te houden, dit kan makkelijk dankzij de compacte dual knife sharpener. Andere accessoires, zoals een ketting en reserve onderdelen vind je hier.

 // ANTWERPS ZAKMES //

Ben je een dagje in Antwerpen? Breng De Messenwinkel dan zeker een bezoekje! We zijn gelegen aan het Mechelseplein 7 in Antwerpen, vlak aan de tramhalte 7 & tramhalte 4. Een naast het prachtige Botanic Sanctuary Antwerp hotel.

Een leuk souvenir dat zeker niet mag ontbreken bij jouw dagje Antwerpen, zijn onze speciale uitgaven van de allomgekende VictorInox zakmessen.


Verkrijgbaar als Classic zakmesje met 7 functies en als Climber zakmes met 14 functies.

Het ontwerp op de schaaltjes van deze Antwerp zakmessen is gemaakt door Eline, een Antwerpse illustratrice (The Pencils of Eline) en ex-collega van de Messenwinkel.

Deze zakmessen worden trouwens enkel en exclusief in de Messenwinkel verkocht... Ideaal als souvenir of voor al die Antwerp-lovers out there!// OPINEL KLASSIEKER N°02 tem N°12 //
Opinel, een klassieker. Opinel is een Frans merk dat al sinds 1890 authentieke messen fabriceert. De Opinel-zakmessen zijn altijd voorzien van een stevig, houten handvat en een sluitsysteem, zodat ze gemakkelijk op te bergen zijn.
De messen zijn ontzettend handig tijdens het kamperenwandelen in de natuur, koken en tuinieren. Bovendien zijn het lichtgewichten, die je gemakkelijk kan opbergen en vervoeren. 


// ONS ASSORTIMENT ZAKMESSEN //
Laguiole en Aubrac is wellicht hét bekendste messenmerk in Frankrijk, maar er zijn nog tal van andere Franse merken die ook authentieke, prachtige handgemaakte messen leveren.

Denk maar aan PercevalSauveterreNontronDouk-doukLe ThiersCamembert en Opinel.

Joannes neemt je in dit filmpje mee doorheen ons ruim assortiment zakmessen of bekijk onze hele collectie online of in de winkel!

 


// GRATIS GRAVEREN //
Op zaterdag 4 mei organiseren we een feestelijke zakmesdag!
Profiteer vanaf 15 april tem 31 mei van onze lente actie en laat je aangekocht zakmes gratis personaliseren met een gravure (naam, datum of korte tekst). 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »