test banner

Nieuwigheden in onze webshop

 • Geplaatst op
 • Door Sofie Wolf
 • 0
Nieuwigheden in onze webshop

// Nieuwigheden in onze winkel en webshop //


Vol spanning wachten we de beslissing van de veiligheidsraad af... zullen de winkels eindelijk hun deuren terug mogen openen? Wij hopen uiteraard van wel, zodat wij jullie allemaal veilig terug kunnen ontvangen. Onze webshop blijft uiteraard 24/24 open, bestellingen worden verzonden of kunnen worden afgehaald in de winkel (van din-zat van 10-13u).

In tussentijd hebben we niet stilgezeten... zo kan je onze nieuwe kerstetalage bewonderen en hebben we heel wat nieuwe producten binnengekregen. We geven je graag een overzicht...

// Mooie pizzamessen van Laguiole en Aubrac // 

Laguoile en Aubrac - Pizzames met heft uit natuurlijk olijfhout

Met dit stijlvol pizzames snij je zonder problemen door elke pizzakorst. Het heft is gemaakt uit natuurlijk olijfhout. Het mes heeft matte eindstukken. Het komt in een mooie houten bewaardoos van Laguiole en Aubrac.Laguoile en Aubrac - Pizzames met heft uit ébène, pointe de corne & wenge

Het pizzames van Laguiole en Aubrac bestaat in 4 uitvoeringen, olivier, ébène, pointe de corne en wenge. Met zn prijs van 99 euro is het een ideaal cadeau om te geven of te krijgen...

 

 

 

Victorinox - Zakmes Ranger Grip 55 Onyx Black

De Victorinox Ranger Grip 55 in een prachtig zwarte uitgave. Elegant, tijdloos en vol allure. Alle tools zijn bewerkt met een Polispectral proces. Hierbij is een laag chroomoxide aangebracht die het staal een donkere kleur geeft.

 

Afhankelijk van hoe het licht op het staal valt, zal de kleur veranderen van donker grijs naar antraciet met een spiegelgladde afwerking. Dit in combinatie met de krasvaste beschaling heb je een prachtig zakmes in handen, met wel 14 functies.

Het mes wordt geleverd in een mooie zwarte cadeauverpakking. 

 

Camembert in jeneverbes

Het messenmodel 'Camembert' komt uit de gelijknamige streek in Frankrijk. Vergis je niet, dit mes heeft niets met Camembert-kaas te maken: Camembert is gewoon de naam van het model van dit mes. Camembertmessen zijn robuuste, eenvoudige en krachtige zakmessen in duurzaam materiaal, zoals dit model in jeneverbes.

 

 

Sauveterre messen van 11 cm met bewerkte rug

Sauveterre is terug van weggeweest! Sauveterre was een mesmodel in een typisch, Frans-traditionele vormgeving dat die de laatste jaren niet meer in productie was. Na het overlijden van geestelijke vader/ontwerper Meneer Vialis is de productie van de Sauveterremessen opnieuw opgestart door Laguiole en Aubrac.

Deze eenvoudige, maar klassevolle mesjes zijn kleiner dan een standaard 12 centimeter Laguiole en Aubrac zakmes en hebben meestal een lengte tussen de 9 en de 11 cm. De messen in ons assortiment hebben ook een plein manche, dat wil zeggen: geen eindstukken.

Nieuw in het assortiment,  deze twee prachtmessen. Het bovenste Sauveterre mes made by Laguiole en Aubrac is 11 centimeter heeft een bewerkte rug gemaakt uit Bois d'Aubrac en Cornière ébène. Het tweede Sauveterre mes is gemaakt uit Os cornière en Amourette.

 

 

Nieuwe producten bij D.R. Harris

D.R. Harris is een exclusief Brits merk van scheer- en hygiënische producten met een eigen winkel in St. James Street, in een buurt die bekend staat voor zijn mooie, luxueuze mannenzaken. Ze zijn al vijftig jaar bekend voor het verkopen van lavendelwater, colognes en parfums. De twee oprichters van D.R. Harris zijn Henry Harris, een chirurg en Daniel Rotely (D.R.), een farmaceutisch chemist. 


Nieuw in het D.R. Harris assortiment is talkpoeder in metalen bus van Windsor, Aftershave milk van Windsor & Arlington en scheercrème in tube van Windsor.

 

 

 

Laguiole en Aubrac 12 cm Bois d'Aubrac mat

Laguiole en Aubrac 12cm Bois d'aubrac mat

Een authentiek handgemaakt Frans Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft in bois d'aubrac (beuk).

 • 12C27 roestvrijstalen mat lemmet
 • Heft uit beuk (bois d'aubrac)
 • Matte eindstukken 
 • Ressort forge: gesmede veer met mooie gravering
 • 12 cm lengte in gesloten toestand

 

 

 

Laguiole en Aubrac 12 cm Ebene Royal

Laguiole en Aubrac 12cm Bois d'aubrac mat

Een authentiek handgemaakt Frans Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft in ebene royal (diospyros embryopteris).

 • 12C27 roestvrijstalen mat lemmet
 • Heft uit ebene royal (diospyros embryopteris). Heeft een mooi streperig patroon.
 • Matte eindstukken 
 • Ressort forge: gesmede veer met mooie gravering
 • 12 cm lengte in gesloten toestandReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »