test banner

Ontwerp zelf je eigen Laguiole mes 

  • Geplaatst op
  • Door Sofie Wolf
  • 0
Ontwerp zelf je eigen Laguiole mes 

Hoe uniek zou het zijn moest jij zelf je eigen Laguiole mes kunnen ontwerpen en samenstellen?  Heb je al lang een plan om een Laguiole mes te kopen, maar vond je nooit echt dat éne speciale mes voor jou, dan is dit nu jouw kans!

Tijdens onze Laguiole dag heeft chef d'atelier Thierry 8 veren bewerkt.
Deze veren worden afgewerkt tegen onze volgende Laguiole dag in 2022 (laatste zaterdag van september). Ben je gefascineerd door 1 van deze handgemaakte veren en wil je er één uitkiezen die de basis vormt van jouw toekomstig én uniek Laguiolemes? Dat kan!

 

 

 

 

 

 

 Ga je voor een rug uitgewerkt met platines guillochées, double platines, blinkend, of mat? Een lemmet van damast (in al z'n variaties), brut de forge, mat of blinkend? Een heft uit hoorn, hout of een ander materiaal?

Info over de modellen en materialen vindt u op de website van Laguiole en Aubrac. Moeilijkheden met de Laguiole termen? Onze Laguiole - woordenlijst schiet je ter hulp!

Kom langs in de winkel of geef via mail aan welke veer de jouwe wordt en met welke materialen, welke rug en welk lemmet het mes mag worden afgewerkt. 

Heb je een leuk idee voor het uitwerken van een mes, maar wil je het nadien het mes niet direct aanschaffen, dat kan ook! Geef je ideeën maar door en wie weet wordt jouw idee binnenkort uitgewerkt... We zijn benieuwd!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »