Laguiole en Aubrac

Elegant Laguiole en Aubrac kaasmes met een modern heft in jeneverbeshout om élke kaastafel klasse mee te geven.

Op voorraad
€ 155,00 Incl. btw

Uniek kaasmes van Laguiole-en-Aubrac met heft in jeneverbes

Dit prachtige kaasmes van Laguiole-en-Aubrac met een heft in jeneverbes hout siert uw kaastafel als geen ander mes. Hiermee bedient u uw gasten in stijl en klasse. Het is bijna 29 centimeter lang en ontworpen door Franse designer Benjamin Auzier, die eerder ook andere Laguiole messen vormgaf in het verleden. 

Laguiole-en-Aubrac zijn handgemaakte messen met oog voor zeer veel detail. Het lemmet van dit kaasmes is erg stevig en geschikt voor alle soorten kazen, van hard tot zacht. Ook de dynamische vormgeving (het mes is gebouw als een curve) zorgt ervoor dat u gemakkelijker door een oude, stevigere kaas kan snijden. Het heft is dan weer gemaakt in geraffineerd en glad jeneverbes hout met mooi en natuurlijk effect, dat ervoor zorgt dat elk mes een uniek zicht krijgt. 

Om de authenticiteit van het mes te verzekeren is de rug van dit kaasmes voorzien van het typische Laguiole bijtje en ook het typerende herderskruis is in de olijfhouten heft verwerkt, die refereert naar de legende van de katholieke herders die wilden bidden tijdens hun bedevaarten naar Spanje. Als ze te ver verwijderd waren van een kerk of kapel staken ze hun mes in de grond en als het kruis naar hen gericht stond konden ze hun gebed doen. 

Eigenschappen

  • Kan rechtop gezet worden
  • Heft in warm jeneverbes hout
  • Dynamische vormgeving
  • Authentieke Laguiole-en-Aubrac ontwerp
  • Lengte: 28,5 cm

 
Laguiole en Aubrac
zijn klassevolle handgemaakte messen met zeer veel oog voor detail. De messen zijn gemaakt volgens eeuwenoude traditie en authentiek vakmanschap. Om de authenticiteit van het mes te verzekeren is de rug voorzien van het typische kenmerkend Laguiole bijtje en het herderskruis in de handgreep. 

De dynamische vormgeving van elke Laguiole mes zorgt ervoor dat u gemakkelijker door een stuk vlees kan snijden. In Frankrijk is het dan ook gebruikelijk om je eigen mes mee te nemen wanneer je op restaurant gaat.

Door het handwerk en de natuurlijke materialen is ieder zakmes uniek. 


Wil je nog meer weten over Laguiole en Aubrac messenDe Messenwinkel legt uit: Hoe herken je een echt Laguiole mes

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x