test banner

4 maart 2018: Fotoshoot scheerproducten

  • Geplaatst op
  • Door Eline Van Hooydonck
  • 0
4 maart 2018: Fotoshoot scheerproducten

Zondag 4 maart 2018 trok het Messenwinkel-team erop uit om foto’s te gaan maken van allerlei scheergerei. Er werd afgesproken bij Messenwinkel-verkoopster Marina thuis in het idyllische Kalmthout, waar we haar mooie badkamer voor één namiddag mochten omtoveren tot een kleine fotostudio. Martijn liet zijn fotografische blik over de ruimte gaan, terwijl Marina, Eline en Ingeborg in de kamer ernaast op zoek gingen naar mooie combinaties of sets om op beeld vast te leggen.

Er werd gekozen voor verschillende thema’s: er werden beelden genomen van het Belgische Baume.be, van reisscheersets in bijhorende luxueuze lederen toilettassen, van Truefitt & Hill en Dr. Harris & Co verzorgingsproducten en er werden ook enkele foto’s genomen van snor- en baardverzorging. We vonden het een leuk idee om deze producten eens uit hun gewone winkelomgeving te halen en hen te tonen in hun natuurlijke habitat: de badkamer.

 

 

 

Na een beetje gepuzzel (de badkamer van Marina bleek niet zo heel groot te zijn) constateerden we dat onze producten zich perfect uitleenden om gefotografeerd te worden in deze setting en besloten we er ook een filmpje van te maken, dat binnenkort te zien zal zijn op Facebook en op ons Youtube-kanaal, waar we jullie trouwens ook op de hoogte houden van alles.

 

 

Inmiddels zijn de foto’s verwerkt op de webshop en kan je bij bepaalde producten nu ook een foto zien van desbetreffend product in de badkamer. Het is eens iets anders dan die studiofoto’s met witte achtergrond en het geeft een verfrissend beeld van hoe het product eruit ziet in een andere omgeving. Scheergerief er al meteen een pak aantrekkelijker uit, niet?

 

Zijn er producten uit onze winkel die je ook graag eens in een andere omgeving ziet? Je kan het ons altijd laten weten via Facebook of in een reactie hieronder, dan houden wij er rekening mee. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »