test banner

De Ambachtelijke scheerkommen van De Messenwinkel

  • Geplaatst op
  • Door Martijn Bosmans
  • 0
De Ambachtelijke scheerkommen van De Messenwinkel

Een nieuwe lading ambachtelijke scheerkommen in De Messenwinkel.

De Ambachtelijke scheerkommen van De Messenwinkel

 

Zoals elk jaar, ging Robert Chevalier van de Messenwinkel in Antwerpen ook dit jaar naar Duitsland om nieuwe, handgemaakte scheerkommen te kopen. Deze ambachtelijke scheerkommen uit keramiek zijn niet zomaar in elke scheerwinkel te koop, maar worden vervaardigd door pottenbakker Ansgar Tolksdorf.

Om het huis van Ansgar te vinden, reis je door de landelijke omgeving van het Duitse Rheinbach, waar de heerlijk frisse lucht je tegemoetkomt. In zijn pittoresk huisje en in de stilte van de omringende natuur beoefent Ansgar de edele kunst van het pottenbakken.

 En de potten die hij tevoorschijn tovert, zijn stuk voor stuk uniek. Het grote formaat zorgt ervoor dat de kommen met groot handvat zeer comfortabel in de hand liggen. De keramieken potten houden de warmte van het hete water goed vast, waardoor het scheerschuim in de kom ook heerlijk warm blijft. De kommen zijn voorzien van een platte bodem, waardoor je scheerkwast recht blijft staan en niet in het schuim valt. De ribbels in de kom bevorderen de aanmaak van stevig en toch luchtig schuim. Ook visueel zijn Ansgar’s potten echte kunstwerkjes. Zet daarom je scheerkom niet zomaar weg in de kast, maar laat hem schitteren in je badkamer. Maar wees voorzichtig. De scheerkommen zijn allemaal handgemaakt en daarom delicaat.

 Wil je deze schitterende scheerkom naast jouw scheerset in de badkamer zetten? Kijk dan op onze website www.messenwinkel.eu en bestel jouw scheerkom online. Wegens groot succes waren al onze kommen de deur uit, maar vanaf vandaag kan je ze opnieuw online of in de winkel bestellen.

Wil je daarnaast te weten komen hoe je scheerschuim bereidt in Ansgar's scheerkommen? Bekijk dan snel het filmpje hieronder en al onze andere instructiefilmpjes op het Messenwinkel-youtubekanaal.

 


 

Tot scheers!

De Messenwinkel

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »