test banner

Inspiratie: vrouwelijke safety razor-sets

  • Geplaatst op
  • Door Eline Van Hooydonck
  • 0
Inspiratie: vrouwelijke safety razor-sets

Ben je klaar met de wegwerpmesjes in je badkamer? Wil je een gladder en irritatielozer scheerresultaat? Dan is de safety razor vast iets voor jou. Maar als je geen tijd hebt om in de winkel te komen kijken naar de vrouwelijkere scheer-items in ons assortiment dan kan een set samenstellen een uitdaging zijn. Blijf gezellig thuis, bestel van achter je computerscherm en laat je inspireren door deze mooie scheersets.

SET 1: 'Lavendel'


Deze mooie set bestaat uit de welruikende harde lavendelscheerzeep van het Britse merk D.R. Harris. D.R. Harris is één van onze favoriete merken, met hun frisse en aangename geuren. Ook hun geuren Arlington en Sandalwood zijn het proberen waard (voor vrouwen). Een harde zeep is de eerste keer kostelijker in aankoop, maar veel beter voor het milieu en gebruiksvriendelijker dan een crème. Nog in het setje: een gechromeerde houder van Muhle, de Mühle Purist safety razor van wit ivoor en een elegante, witte kleinere scheerkwast van Mühle met synthetische haren. Deze haren zijn gemakkelijker in onderhoud dan een dassenharen kwast en voelen bovendien ook veel zachter aan. Heerlijk zacht voor je benen! 

 

 

SET 2: 'Aloë'

 

 

Deze elegante scheerset bestaat uit een witte scheerkwast van het Spaanse merk Vie-long rechtstreeks uit Valencia met dassenharen in een duurzame gechromeerde houder van Muhle, Aloë vera scheerzeep van Muhle en een extra lange safety razor van Merkur. Dit langere scheermes hebben we speciaal in ons assortiment voor vrouwen en is vooral gemakkelijk tijdens het scheren van de benen. Met de aloë vera scheerzeep ben je verzekerd van een zacht en gehydrateerd scheerresultaat. 

 

 

SET 3: 'Rose'

 

 

Wil je het liever wat bloemiger en wil je voor een retro-look gaan in je badkamer? Dan is de set 'Rose' een betere optie. Deze set bestaat onder andere uit de rozenscheercrème van Taylor of Old Bond Street die je badkamer in no-time een heerlijke rozengeur geeft. Een mooie dassenharen scheerkwast van Vulfix hangt stevig in een gechromeerde houder van Muhle en het retro-scheermes van Merkur geeft het geheel zijn klassieke look. 

 

 

Meer vragen over deze producten of op zoek naar alternatieven? Mail ons gerust via [email protected] of bel ons op via het nummer 03 233 24 42.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »