test banner

Reistips van De Messenwinkel

  • Geplaatst op
  • Door Eline Van Hooydonck
  • 1
Reistips van De Messenwinkel

De zomervakantie is gearriveerd en De Messenwinkel somt dé musthaves op voor in je koffer of trekrugzak. Kleine en valiesvriendelijke formaten, een aluinsteen met verschillende toepassingen en mooie toiletzakken: De Messenwinkel heeft het allemaal! Hieronder sommen we onze beste badkamer- en of kookproducten op die handig kunnen zijn op citytrip of in de natuur.

Badkamerproducten

 

Ga je kamperen en wil je plaats besparen? Neem dan een blokje aluinsteen mee in je rugzak. Deze kan niet enkel gebruikt worden om het bloed te stelpen bij het scheren, maar is ook een deodorant. Maak de minerale zoutsteen gewoon even nat met water en hij is klaar voor gebruik. Aluin zou ook goed zijn voor je wasgoed, een klein stukje in je wastrommel zou vlekken  verwijderen. Maar ook tegen insectenbeten, jeukende bultjes of puisten is de antibacteriële werking van de aluinsteen ideaal!

 

Reisscheerproducten van De Messenwinkel

 

In de Messenwinkel hebben we een breed assortiment van lederen, mooie duurzame reisetuis in verschillende groottes waarin je gemakkelijk al je badkamerspullen in opbergt. In het etui stop je bijvoorbeeld een houten ‘babykam’, een scheerstick of mini-scheercrème en een safety razor om plaats te besparen. Als je jezelf scheert met een safety razor, hebben we voor zowel mannen als vrouwen een heleboel fijne uitneembare systemen om dit scheermes veilig en gemakkelijk mee te nemen.

 

Voor de onmisbare grooming van gezichtsbeharing, handen en voeten zijn er natuurlijk ook onze manicure-etuis. We hebben ontzettend veel keuze in onze winkel, maar pikken er voor deze rubriek graag de handigste en beste uit om op reis mee te nemen. Dit manicure-etui uit nappa-leder met ultrascherp schaartje, nagelknipper, nagelriemduwer, vijltje en pincet bevat alle onontbeerlijke instrumenten om je handen schoon te houden op (weg naar) je reisbestemming.

Manicure-etui van Nappaleder, €105,00

 

In de (reis)keuken

 

Een zakmes van Victorinox op reis komt altijd van pas: of je nu een citytrip doet of gaat trekken in de natuur. Het Messenwinkel-team zweert bij de kleine basic Classic zakmesjes van Victorinox die we dagelijks in onze handtassen of broekzak bewaren, maar voor op reis is de Climber eigenlijk het ideale mes om zowat van alles gemakkelijk te kunnen doen: flessen en blikken openen, dingen afknippen en zelfs draden strippen. Voor het avontuurlijke (kampeer)werk kan je natuurlijk ook altijd opteren voor een Huntsman, Forrester of Outrider. Deze zakmessen hebben no geen zaag, zijn groter en/of voorzien van een vergrendeld mes.

 


Deze Crafted messenzak met 4 kleine essentiële keukenmesjes vormen samen een basis messenset

 

Wil je in je vakantiehuis, camper of aan je tent echt stevig aan het kokerellen gaan om de lokale cuisine te leren kennen? Dan kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld zelf een mini-keukenmessensetje samen te stellen met alle essentials. Combineer bijvoorbeeld het kleine lederen messenzakje van Crafted met 4 kleine essentiële keukenmesjes van Victorinox: een klein koksmes, een officemes, een gekarteld officemes en een dunschiller.

 

 

Opgelet: neem messen en scheermessen niet zomaar mee in je handbagage als je vliegt. Er zijn wel wat luchtvaartmaatschappijen die moeilijk doen over een safety razor. Zorg ervoor dat je de messen altijd veilig opbergt in je bagage. Zie ook altijd dat je vloeistoffen en scheersticks in een apart doorzichtig opbergtasje stopt als je ze in je handbagage wil meenemen.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »