Classic Ikon wit

Sorteren op:

Dit Ikon aardappelmesje van 8 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon officemesje van 9 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon tomaten-worstmes van 14 cm met een heft uit wit polymeer 'luran' is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van tomaat en worst.
€119,00
Dit Ikon uitbeenmes van 14 cm met een heft uit wit kunststof is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het uitbenen van vlees.
€119,00
Dit Ikon vleesmes van 16 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van vlees.
€119,00
Dit Ikon vleesmes van 20 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van vlees.
€149,00
Dit Ikon koksmes van 16 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het hakken en fijnsnijden van allerlei groenten of fruit.
€129,00
Dit Ikon koksmes van 20 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het fijnhakken van groenten.
€149,00
Dit Ikon santokumes van 14 cm met een heft uit crémekleurig 'luran' is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€129,00
Dit witte Ikon santokumes van 17 cm met een heft uit witte 'luran' is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€149,00
Dit Ikon broodmes van 20 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van brood.
€119,00
Dit Ikon broodmes van 23 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van brood.
€139,00
Dit Ikon vleesvork van 16 cm met een heft uit wit kunststof is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het testen van de gaarheid van vlees.
€149,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x