Classic Ikon wit

Sorteren op:

Dit Ikon aardappelmesje van 8 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon officemesje van 9 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon tomaten-worstmes van 14 cm met een heft uit wit polymeer 'luran' is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van tomaat en worst.
€109,00
Dit Ikon uitbeenmes van 14 cm met een heft uit wit kunststof is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het uitbenen van vlees.
€119,00
Dit Ikon vleesmes van 16 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van vlees.
€119,00
Dit Ikon vleesmes van 20 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van vlees.
€149,00
Dit Ikon santokumes van 14 cm met een heft uit crémekleurig 'luran' is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€129,00
Dit witte Ikon santokumes van 17 cm met een heft uit witte 'luran' is niet alleen prachtig, maar ook ideaal voor het snijden van groenten.
€149,00
Dit Ikon broodmes van 23 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het snijden van brood.
€139,00
Dit Ikon vleesvork van 16 cm met een heft uit wit kunststof is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het testen van de gaarheid van vlees.
€149,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x