test banner

Moederdag 15/08: suggesties van De Messenwinkel

  • Geplaatst op
  • Door Eline Van Hooydonck
  • 0
Moederdag 15/08: suggesties van De Messenwinkel

Elke 15de augustus vieren de inwoners van Antwerpen alle moeders. Of dat nu grootmoeders, meemoeders of 'gewone' moeders zijn: in de Messenwinkel vind je vast een mooi geschenk voor moederfiguur in je leven! In ons kook-, zakmes-, en steakmessen assortiment kan je iets vinden voor élke prijs, voor élke mama. Wij geven je wat ideeën, telkens voor een beperkt(er) budget en een groter budget.

Geef haar een mooi koksmes cadeau

Een goed chef, demi-chef of santokumes is àltijd handig om in de lade of in het messenblok van je keuken te hebben. Met het klassieke chefkoksmes van 20cm uit de witte Classic Ikon-reeks van Wüsthof zorg je er bovendien voor dat je mama een mooi mes in huis heeft. Extra leuk: de ergonomische grip van deze frisse messenreeks, waardoor je probleemloos voor lange tijd comfortabel groenten kan snijden. 

 

 

Voor ongeveer €50,00 euro minder kan je ook opteren voor onze koksmessenreeks van Victorinox. Deze messen zijn degelijk en hebben een mooi, rozenhouten heft. Qua duurzaamheid en stevigheid zijn ze iets minder kwalitatief dan een mes van Wüsthof, maar met goede zorg kan elke mama jàren plezier hebben van een santokumes van Victorinox. Het mes zelf is Europees, het model is Japans: geeft een extra touch aan je cadeau!

 

 

 

Kies voor een handig manicure-setje

Elke moeder heeft graag verzorgde handen. In De Messenwinkel beschikken wij over een groot assortiment manicure-etuis. De meeste(n) zijn echter zwart, bruin of grijs en hebben een vrij klassieke look. Daarom kiezen wij voor er voor moederdag liever een vrouwelijkere kleur uit, zoals bij dit 5-delig bordeaux manicure-etui van DOVO. In dit mooie, ovalen manicuresetje zit:

 

  1. Een nagelschaar
  2. Een schuine epileerpincet
  3. Een diamanten nagelvijl
  4. Een nagelriemduwer/-mesje
  5. Een doorgestoken vellentang

 

 

 

Op een budget? Kies dan voor dit schattige etui uit donkerblauw leder met alle essentials, ideaal om in de handtas te bewaren. Het 3-delig manicure-etui bevat:

 

  1. Een combinatie nagelschaar voor handnagels en nagelriemen 
  2. Een schuine epileerpincet
  3. Een diamanten nagelvijl

 

 

 

Vrolijk haar tafel op met kleurrijke steakmessen

De steakmessen van Laguiole en Aubrac stralen absolute klasse uit. Deze handgemaakte steakmessen hebben geen tandjes, zoals een écht steakmes betaamd (anders scheur je je vlees in plaats van het te versnijden). Wil je weten wat de Laguiole en Aubrac (steak)messen zo speciaal maakt? Lees dan hier onze blog. Eén van de mooiste steakmessensets uit de winkel zijn zonder twijfel deze 6 steakmessen met heften in punthoorn. Prachtig natuurlijk materiaal met unieke variaties. 

 

 

 

Voor de kleine portefeuille hebben wij ook altijd de vrolijke steakmessen van Opinel (€39,90). Deze set van 4 tafelmessen heeft mooie, gekleurde houten heften die elke tafel extra cachet geven. Extra tip: laat je gasten een gekleurd mes kiezen bij het binnenkomen, dat schept meteen sfeer! ;) De set is ingepakt in gerecycleerd karton, wat ook de natuur ten goede komt.

 

 

Verras haar met een lief zakmes! 

Altijd leuk en lief: een 'I love you'-Classic zakmesje van Victorinox in wit en zwart met alle 7 klassieke functies, ideaal om in haar handtas te steken! Zo kan je mama ten allen tijde dingen doorknippen, haar nagels vijlen, iets open schroeven of iets verwijderen met een pincet. Het classic model van het Zwitserse merk Victorinox is het meest tijdloze en populaire model en bevat: 

 

1. Een mesje 
2. Een nagelvijl met 
3. - schroevendraaier 
4. Een schaartje 
5. Een sleutelring 
6. Een pincet 
7. Een tandenstoker

 

 

Als je nog altijd niet goed weet wat je je vader wil geven voor Vaderdag, kan je ook altijd vrijblijvend advies op maat komen vragen in de winkel. Georges, Ingeborg, Marina of Eline helpen je graag verder.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »