test banner

De Messenwinkel favorieten: verkoper Georges

  • Geplaatst op
  • Door Eline Van Hooydonck
  • 0
De Messenwinkel favorieten: verkoper Georges

Als Messenwinkel-medewerker heb je natuurlijk het beste overzicht op het assortiment van de winkel. Je weet wat goed verkoopt, het fijnst snijdt en het aangenaamst in de hand ligt. Je probeert dingen uit, krijgt dingen cadeau of zet producten op je verlanglijstje omdat een collega er lovend over is. Die wijsheid zouden wij dan ook graag delen met jullie! Daarom zullen wij elke maand een overzicht plaatsen van de 7 favoriete producten van een Messenwinkel-collega.

September staat in het teken van Georges, de verkoper die sinds één jaar in De Messenwinkel werkt. Georges is een familieman: hij woont met zijn gezin op het platteland en hij werkt regelmatig in zijn tuin. Kenmerkend aan Georges is vooral zijn grote snor en goedlachs karakter. Dit zijn zijn favoriete Messenwinkel-producten:

 

 

1. Snorrenwax van Proraso

 

Een tijdje geleden heb ik alle snorrenwaxen van de winkel uitgetest op mijn snor. Allemaal hebben de waxen hun voor- en nadelen, maar deze wax van het Italiaanse scheermerk Proraso is mijn absolute favoriet. De wax geeft een zekere stevigheid aan je snor en maakt het gemakkelijk om hem in vorm te brengen. Het grootste voordeel is dat deze wax erg lang blijft. Andere waxen moetje overdag vaak ‘bijsmeren’, dat probleem had ik bij Proraso niet.   

 

 

2. Taylor of Old Bond Street sandalwood scheercrème (150 gr)

De sandelhoutgeur is mijn absolute favoriet van de winkel: het is een nostalgische, krachtige, kruidige houtgeur waar ik van hou en die mij doen denken aan de geuren die mijn grootvader en vader gebruikten.

Deze scheercrème van Taylor is zuinig in gebruik en gebruik ik dus voor elke scheerbeurt. Ook een (onverwachte) aanrader: de avocadogeur van Taylor. Als je dacht dat avocado’s geen geur hadden… Think again!

 

 

 

 

3. Merkur safety razor 23 C

 

Een klassiek safety razor-model van het Duitse merk Merkur dat goed in de hand ligt en zowel te gebruiken is door mannen als vrouwen. Ik gebruik hem om mezelf te scheren of mijn gezichtshaar in model mee te brengen, maar mijn vrouw Alice is er ook dol op. Bovendien is een veiligheidsscheermes ook een duurzame keuze.

 

 

4. Victorinox Swiss Army Rock Eau de Toilette (100 ml)

Dit parfum van het Zwitserse zakmessenmerk Victorinox heb ik ontdekt omdat ik in de winkel werkt en dus het privilege heb om alle geuren eens te testen. Ik had de Swiss Army Rock eerst getest in de winkel en toen ik thuiskwam vond mijn vrouw me wel érg goed ruiken.

Het is een zwaardere mannengeur met spore van cederhout, lavendel en leer. Sinds ik de sandalwood scheercrème gebruik spray ik het parfum wel minder op: die sandelhoutgeur is al krachtig genoeg.

 

 

5. Sandalwood Aftershave Balm van Truefitt & Hill

In combinatie met de sandalwood scheercrème van Taylor gebruik ik graag de aftershave balsem van het Britse merk Truefitt & Hill. Ook al is het dezelfde geur van een ander merk, de twee geuren gaan zeer goed samen en de balsem geeft een heerlijk proper gevoel aan de huid. Nadat ik me heb ingesmeerd met deze aftershave balsem voelt mijn huid zachter en verzorgder aan: een fijn gevoel.

 

6. Taylor of Old Bond Street sandalwood shower gel

Dat ik gek ben op Sandalwood heb je tegen nu wel begrepen veronderstel ik. Van Taylor gebruik ik ook heel graag de shower gel: het is een dure zeep, maar een zaligheid om te gebruiken in de douche. Als ik het vergelijk met een bus zeep uit de supermarkt kom ik met deze shower gel een stuk langer toe. De sandelhoutgeur trekt echt in de poriën en blijft ontzettend lang ruiken, tot genoegen van mijn vrouw!

 

 

7. Wüsthof hakbijl - 16 cm

Thuis eten wij zeker twee keer per week gevogelte (een kip, een parelhoen of een braadhaantje) en dat moet ik dan dikwijls eerst verwerken voor we het kunnen bereiden. Snijden met een gewoon mes is moeilijk door de beenderen, dat gaat véél beter sinds ik dit hakmes van Wüsthof in mijn keuken heb. Op deze manier kunnen we de porties zelf verdelen zonder de huid van de kip te beschadigen.

 

 

 

Wat zijn jou favoriete Messenwinkelproducten? Laat het weten in de reacties!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »