Herder

Sorteren op:

Het bekende molenmesje van Herder (RVS) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit beukenhout en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur.
€19,95
Het bekende molenmesje van Herder (carbonstaal) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit beukenhout en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur. Het lemmet is uit carbonstaal (roestend).
€18,50
Prachtige set van 6 tafelmessen buckels van Robert Herder in RVS met heft in kers, pruim, olijf, walnoot, peer en robinia hout. Ideaal voor het snijden van brood of worst en voor het smeren van boter of beleg.
€270,00
Het bekende tafelmes buckels van Robert Herder in RVS met heft in kersenhout. Ideaal voor het snijden van brood of worst en voor het smeren van boter of beleg.
€33,50
Tourneermesje van Molenmes
€19,95
Herder broodmes rvs met kersenhout
€95,00
Herder Santoku RVS met heft in pruimenhout
€97,50
Grandmoulin broodmes met heft in olijfhout
€239,00
Het bekende molenmesje van Herder (RVS) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit rood kunststof en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur.
€16,00
Het bekende molenmesje van Herder (RVS) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit zwart kunststof en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur.
€16,00
Grandmoulin broodmes met heft in pruimenhout
€225,00
Het bekende molenmesje van Herder (RVS) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit wit kunststof en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur.
€16,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x