Laguiole zakmessen (7-11cm)

Sorteren op:

Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 7 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in slangenhout (amourette). 
€89,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 7 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in olijfhout en matte eindstukken.
€89,00
Een authentiek Frans handgemaakt klein Laguiole mes van 9 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in jeneverbes. 
€110,00
Een authentiek Frans handgemaakt klein Laguiole mes van 9 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in olijfhout. 
€115,00
Een authentiek Frans handgemaakt klein Laguiole mes van 9 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in buffel. 
€115,00
Een authentiek Frans handgemaakt Laguiole mes van 10 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in cactus en glanzende eindstukken.
€220,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin zakmes van hoge kwaliteit met heft in fris olijfhout, vervaardigd door Laguiole en Aubrac.
€155,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin zakmes van hoge kwaliteit met heft in donker ebbenhout, vervaardigd door Laguiole en Aubrac.
€159,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin van hoge kwaliteit met heft deels in carbone en deels in elforine, vervaardigd door Laguiole en Aubrac.
€285,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 10 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in olijfhout, met matte eindstukken en gesmede veer.
€145,00
Een authentiek Frans handgemaakt Laguiole mes van 11 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in ebbenhout. 
€135,00
Een authentiek Frans handgemaakt Laguiole mes van 11 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in corne pressé (geperste hoorn) met glanzende eindstukken in messing. 
€99,00
Een authentiek Frans handgemaakt mini Laguiole mes van 10 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in corne pressé (geperste hoorn) met glanzende eindstukken in messing. 
€95,00
Een authentiek Frans handgemaakt klein Laguiole mes van 9 cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in pointe de corne (punthoorn) met glanzende eindstukken. 
€115,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin zakmes van hoge kwaliteit, vervaardigd door Laguiole en Aubrac. Met heft in opvallend loupe de peuplier (rouge), platines guillochées en blauwe plaatjes naast veer.
€230,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin zakmes van hoge kwaliteit, vervaardigd door Laguiole en Aubrac. Met heft in mooi bois d'aubrac en platines guillochées.
€210,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x