Keukenmesjes

Sorteren op:

Het bekende molenmesje van Herder (RVS) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit beukenhout en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur.
€19,95
Het bekende molenmesje van Herder (carbonstaal) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit beukenhout en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur. Het lemmet is uit carbonstaal (roestend).
€18,50
Tourneermesje van Molenmes
€19,95
Universeelmes 12.5cm RVS
€68,00
Dit Ikon officemes van 12 cm met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€159,00
Dit Ikon officemes van 12 cm met een heft uit zwart polyacteaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€99,00
Met dit Wüsthof Classic officemesje van 12cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Met dit Wüsthof Classic officemesje van 10cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Handig en compact officemesje van Wüsthof, ideaal voor het fijnsnijden en schillen van groenten en fruit.
€29,00
Dit Ikon officemes van 9 cm. met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€149,00
Dit Ikon officemes van 9 cm. met een heft uit zwart polyacteaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon officemesje van 9 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Met dit Wüsthof Classic officemesje van 9cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Dit Gourmet groentenmesje van 8 cm is een handige allrounder in de keuken. Ideaal voor het schillen, hakken, en fijnsnijden van groenten en fruit.
€29,00
Dit Ikon aardappelmesje met een heft uit Afrikaans grenadille hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€149,00
Dit Ikon aardappelmesje van 8 cm met een heft uit zwart polyactetaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon aardappelmesje van 8 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Met dit Wüsthof Classic aardappelmesje-groentenmesje van 9cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit zwart polyacetaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Met dit Wüsthof Classic tourneermesje van 7cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Compact en handig groentenmesje van 16 centimeter, ideaal voor het fijnsnijden van groenten en/of andere voedingsmiddelen. Een must-have voor in elke keuken!
€29,00
Victorinox universeel/officemes met houten heft - 12 cm
€37,00
Victorinox officemesje voor in de keuken met houten heft
€23,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x