Laguiole zakmessen platines guillochées (12cm)

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ijzerhout, matte eindstukken en platines guillochées.
€259,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in cactus met glanzende eindstukken en platines guillochées.
€295,00
Prachtig collectors item mes van Laguiole en Aubrac met meerdere lagen koolstofstaal en heft van luxueus donker ebbenhout. Het Laguiole bijtje is prachtig uitgewerkt in bladmotief.
€475,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in phacochere (wrattenzwijn ivoor) en platines guillochées.
€480,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer met matte eindstukken en platines guillochées.
€255,00
Een authentiek handgemaakt Frans Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in palissander hout.
€250,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'aubrac met matte eindstukken en platines guillochées.
€235,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout, matte eindstukken en platines guillochées.
€190,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig gedraaid heft (torsadé) uit donker ebbenhout in combinatie met decoratieve veer in ruitpatroon.
€295,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer (ijzerhout ) met matte eindstukken en platines guillochées.
€260,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'aubrac zonder eindstukken (plein manche) met parelmotief (perle). Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°12 (Laguiole bijtje).
€360,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit donker ebbenhout in combinatie met parelmotief en plein manche. Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°12 (Laguiole bijtje).
€340,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met één mat eindstuk en platines guillochées.
€330,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer (ijzerhout ) met glanzende eindstukken en platines guillochées.
€269,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout met matte eindstukken en platines guillochées. Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°6 (Laguiole bijtje).
€425,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken en platines guillochées.
€230,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in zwarte buffelhoorn met glanzende eindstukken, platines guillochées en prachtig uitgewerkte rug.
€235,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbehout, matte eindstukken, platines guillochées en bijzonder uitgewerkte Laguiole bij in wesp motief (guêpe).
€330,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistache, matte eindstukken en platines guillochées.
€225,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in wit been (os), met matte eindstukken en platines guillochées.
€240,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in sint-jacobschelpen, matte eindstukken, platines guillochées en bijzonder uitgewerkte Laguiole bij in schelp motief.
€250,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12cm van hoge kwaliteit met uitzonderlijk heft in wit mammoet ivoor met glanzende eindstukken en platines guillochées.
€755,00
Een ambachtelijk handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit croute d'ivoire metmatte eindstukken en bij in bloemmotief.
€595,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken en platines guillochées. Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°7 (Laguiole bijtje).
€415,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x