Laguiole zakmessen platines guillochées (12cm)

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in wengé, matte eindstukken en platines guillochées.
€230,00
Prachtig collectors item mes van Laguiole en Aubrac met meerdere lagen koolstofstaal en heft van luxueus donker ebbenhout. Het Laguiole bijtje is prachtig uitgewerkt in bladmotief.
€475,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in phacochere (wrattenzwijn ivoor) en platines guillochées.
€480,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer met matte eindstukken en platines guillochées.
€255,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'aubrac met matte eindstukken en platines guillochées.
€235,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig gedraaid heft (torsadé) uit donker ebbenhout in combinatie met decoratieve veer in ruitpatroon.
€295,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer (ijzerhout ) met matte eindstukken en platines guillochées.
€260,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'aubrac zonder eindstukken (plein manche) met parelmotief (perle). Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°12 (Laguiole bijtje).
€360,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit donker ebbenhout in combinatie met parelmotief en plein manche. Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°12 (Laguiole bijtje).
€340,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met één mat eindstuk en platines guillochées.
€330,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer (ijzerhout ) met glanzende eindstukken en platines guillochées.
€269,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbehout, matte eindstukken, platines guillochées en bijzonder uitgewerkte Laguiole bij in wesp motief (guêpe).
€330,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in wit been (os), met matte eindstukken en platines guillochées.
€240,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12cm van hoge kwaliteit met uitzonderlijk heft in wit mammoet ivoor met glanzende eindstukken en platines guillochées.
€755,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken en platines guillochées. Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°7 (Laguiole bijtje).
€415,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in oesterschelp, matte eindstukken, platines guillochées en typisch Laguiole bijtje.
€250,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in morta, glanzende eindstukken en platines guillochées.
€275,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pointe de corne (punthoorn) met glanzende eindstukken en platines guillochées.
€240,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout, matte eindstukken, platines guillochées, blauwe plaatjes naast veer en rozet.
€195,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout, zonder eindstukken (plein manche), platines guillochées, goudkleurige plaatjes naast veer en goudkleurige rozet.
€275,00
Een authentiek Frans handgemaakt Laguiole mes van 12cm van hoge kwaliteit met een prachtig heft in phacochere, koperen platines guillochées en glanzende eindstukken in messing. 
€760,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x