Zakmessen (12cm)

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in zilver schilfers met glanzende eindstukken.
€195,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in blauw carbone zonder eindstukken (plein manche) en double platines.
€350,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer (walnoot) zonder eindstukken (plein manche).  
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de bois de fer met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€495,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt én gelimiteerd Laguiole mes van hoge kwaliteit van 12cm met prachtig heft in wortel van olijfhout met glanzende eindstukken en double platines.
€325,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig gedraaid heft (torsadé) uit donker ebbenhout in combinatie met decoratieve veer in ruitpatroon.
€295,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout.
€1.590,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken en rug in spirale.
€280,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistachier met matte eindstukken, double platines en met rug in spirale.
€290,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ramshoorn met glanzende eindstukken.
€180,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12 centimeter van hoge kwaliteit met een heft in bois de cerf.
€195,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12 centimeter van hoge kwaliteit met een heft in wit been.
€185,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout met matte eindstukken.
€155,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout, matte eindstukken en platines guillochées.
€190,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistache, matte eindstukken en platines guillochées.
€225,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in eikenhout met matte eindstukken.
€159,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'aubrac met matte eindstukken en platines guillochées.
€235,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12 centimeter van hoge kwaliteit met een heft in bois d'aubrac.
€175,00
Een authentiek handgemaakt Frans Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in slangenhout.
€159,00
Een authentiek handgemaakt Frans Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in palissander hout.
€250,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer met matte eindstukken en platines guillochées.
€255,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer (ijzerhout ) met matte eindstukken en platines guillochées.
€260,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout met glanzende eindstukken en gesmede veer.
€160,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x