Keukenmesjes

Sorteren op:

Tourneermesje van Molenmes
€19,95
Het bekende molenmesje van Herder (RVS) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit beukenhout en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur.
€19,95
Het bekende molenmesje van Herder (carbonstaal) is ideaal als aardappelmesje. Het heft is uit beukenhout en het mes heeft uitzonderlijke snijeigenschappen en een lange levensduur. Het lemmet is uit carbonstaal (roestend).
€18,50
Handgemaakt mes van topkwaliteit met grenadilla handgreep, zeer bestendig ebbenhout, met nuances van geel en zwart die elk mes uniek maken. De P'tit Tradi is zowel handig in de keuken als mooi op tafel.
€38,00
Sabatier Lion officemes van 10 cm uit de Provençao serie, met prachtig lemmet uit olijfhout.
€59,00
Sabatier Lion tomaten-worstmes van 12 cm uit de Provençao serie, met prachtig lemmet uit olijfhout.
€62,50
Compact en handig groentenmesje van 16 centimeter, ideaal voor het fijnsnijden van groenten en/of andere voedingsmiddelen. Een must-have voor in elke keuken!
€29,00
Handig en compact officemesje van Wüsthof, ideaal voor het fijnsnijden en schillen van groenten en fruit.
€29,00
Scherp Wüsthof tomaten-worstmes van 14 cm van de Gourmet serie waarmee u moeiteloos door zachte voedingsmiddelen zoals worst en tomaten snijdt.
€39,00
Met dit Wüsthof Classic tourneermesje van 7cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Met dit Wüsthof Classic aardappelmesje-groentenmesje van 9cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Met dit Wüsthof Classic officemesje van 9cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Met dit Wüsthof Classic officemesje van 10cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Met dit Wüsthof Classic officemesje van 12cm verwerk je in no-time heel wat groenten, fruit en aardappelen.
€69,00
Dit Ikon tomaten-worstmes van 14 cm met Classic-heft is prima voor het snijden van tomaat en worst.
€89,00
Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit zwart polyacetaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon aardappelmesje van 8 cm met een heft uit zwart polyactetaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon officemes van 9 cm. met een heft uit zwart polyacteaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon officemes van 12 cm met een heft uit zwart polyacteaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€99,00
Dit Ikon tomaten-worstmes van 14 cm met een heft uit zwart polyacetaal is niet alleen prachtig, maar ook goed voor het snijden van tomaat en worst.
€119,00
Dit Ikon tourneermesje van 7 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon aardappelmesje van 8 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Dit Ikon officemesje van 9 cm met een heft uit wit polymeer kunststof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ideaal voor het schillen van allerlei groenten of fruit.
€89,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x