Laguiole zakmessen double platines (12cm)

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout 'Royal' met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€455,00
Laguiole 12 cm met Ebene Royal heften met platines guillochées en double platines.
€325,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in punthoorn met glanzende eindstukken en prachtig uitgewerkte rug (double platines) met spiraal.
€310,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in gaïachout met matte eindstukken en double platines.
€240,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in Loupe bois de fer en lemmet in damast en double platines met messing (laiton) afwerking.
€625,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in blauw carbone zonder eindstukken (plein manche) en double platines.
€350,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit bois d'aubrac en damast lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in wortelhout.  
€320,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in hertshoorn.
€310,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistache met matte eindstukken en double platines.
€250,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d' aubrac met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer (walnoot wortelhout) met matte eindstukken en double platines..
€325,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ziricote en lemmet in damast balbach en double platines.
€410,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistachier met matte eindstukken en double platines.
€290,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met olijfhouten heft. 
€275,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12 centimeter van hoge kwaliteit met een heft in noyer loipe met rug in spirale double platinées.
€365,00
Een uniek en exclusief handgemaakt Laguiole mes met kurkentrekker van hoge kwaliteit met heft uit prachtig mamoetivoor en zwaar uitgewerkte rug.
€825,00
Laguiole collection zakmes - 12 cm jeneverbes met één eindstuk.
€330,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x