Laguiole zakmessen double platines (12cm)

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout 'Royal' met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€455,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in blauw carbone zonder eindstukken (plein manche) en double platines.
€350,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer (walnoot wortelhout) met matte eindstukken en double platines.
€325,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ziricote, lemmet in damast balbach en double platines.
€450,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistachier met matte eindstukken, double platines en met rug in spirale.
€290,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de bois de fer met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€495,00
Een uniek en exclusief handgemaakt Laguiole mes met kurkentrekker van hoge kwaliteit met heft uit prachtig mamoetivoor en zwaar uitgewerkte rug.
€825,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer (ijzerhout) met matte eindstukken en double platines.
€355,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in cep de vigne en lemmet in damast.
€475,00
Een uitzonderlijk exemplaar van Laguiole en Aubrac! Dit authentiek handgemaakt Laguiole van hoge kwaliteit heeft een prachtig heft in (prehistorische) mammoetkies en eindstukken in mammoetivoor.
€1.150,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in lavasteen met bruin getint hars met matte eindstukken en double platines.
€320,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout, lemmet in damast balbach en double platines.
€455,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'Aubrac, matte eindstukken en double platines.
€290,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in morta, glanzende eindstukken en double platines.
€325,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pointe de corne, glanzende eindstukken en double platines.
€295,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe bois de fer, glanzende eindstukken en double platines.
€375,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x