Laguiole zakmessen double platines (12cm)

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout 'Royal' met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€455,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in punthoorn met glanzende eindstukken en prachtig uitgewerkte rug (double platines) met spiraal.
€310,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in blauw carbone zonder eindstukken (plein manche) en double platines.
€350,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in hertshoorn.
€310,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer (walnoot wortelhout) met matte eindstukken en double platines..
€325,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in pistachier met matte eindstukken, double platines en met rug in spirale.
€290,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12 centimeter van hoge kwaliteit met een heft in loupe de noyer met rug in spirale en double platines.
€365,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de bois de fer met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€495,00
Een uniek en exclusief handgemaakt Laguiole mes met kurkentrekker van hoge kwaliteit met heft uit prachtig mamoetivoor en zwaar uitgewerkte rug.
€825,00
Een authentiek handgemaakt én gelimiteerd Laguiole mes van hoge kwaliteit van 12cm met prachtig heft in wortel van olijfhout met glanzende eindstukken en double platines.
€325,00
Een uitzonderlijk exemplaar van Laguiole en Aubrac! Dit authentiek handgemaakt Laguiole van hoge kwaliteit heeft een prachtig heft in (prehistorische) mammoetkies en eindstukken in mammoetivoor.
€1.150,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van 12 centimeter van hoge kwaliteit met een heft in ruw buffelhoorn met double platines en glanzende eindstukken.
€295,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x