Laguiole zakmessen plein manche

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de peuplier, fijn middenstuk met rode scheidingslijn, gesmede veer en zonder eindstukken (plein manche).
€735,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in frêne, gesmede veer en zonder eindstukken (plein manche).
€430,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in blauw carbone zonder eindstukken (plein manche) en double platines.
€350,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in croute d'ivoire, lemmet in damast balbach, gesmede veer en zonder eindstukken (plein manche).
€875,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de peuplier (wortel van populier) zonder eindstukken (plein manche) en gegraveerde veer.
€295,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de noyer (walnoot) zonder eindstukken (plein manche).  
€395,00
Prachtig collectors item mes van Laguiole en Aubrac met meerdere lagen koolstofstaal en heft van luxueus donker ebbenhout. Het Laguiole bijtje is prachtig uitgewerkt in bladmotief.
€475,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in marqueterie, houten inlegwerk van olijfhout en ebbenhout.
€219,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in bois d'aubrac zonder eindstukken (plein manche) met parelmotief (perle). Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°12 (Laguiole bijtje).
€360,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit donker ebbenhout in combinatie met parelmotief en plein manche. Dit mes heeft een speciaal uitgewerkte 'mouche' n°12 (Laguiole bijtje).
€340,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin zakmes van hoge kwaliteit met heft in donker ebbenhout, vervaardigd door Laguiole en Aubrac.
€159,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin zakmes van hoge kwaliteit met heft in fris olijfhout, vervaardigd door Laguiole en Aubrac.
€155,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft in donker buffelhoorn.
€195,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in croûte de belier (ram) zonder eindstukken (plein manche).
€220,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in koper schilfers zonder eindstukken (plein manche).
€230,00
Een authentiek Frans handgemaakt Capucin van hoge kwaliteit met heft deels in carbone en deels in elforine, vervaardigd door Laguiole en Aubrac.
€285,00
Een ambachtelijk handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met heft uit croute d'ivoire met plein manche en zéér fijn uitgewerkte rug.
€850,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in buxushout. Dit 'Le randonneur' zakmes is een lichtgewicht en daardoor ideaal voor in de rugzak.
€95,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes. Dit 'Le randonneur' zakmes is een lichtgewicht en daardoor ideaal voor in de rugzak.
€95,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in koper schilfers zonder eindstukken (plein manche).
€199,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes (12 cm) van hoge kwaliteit met kurkentrekker en prachtig heft in olijfhout, zonder eindstukken (plein manche).
€235,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x