Laguiole zakmessen speciale lemetten

Sorteren op:

Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in croute d'ivoire, lemmet in damast balbach, gesmede veer en zonder eindstukken (plein manche).
€875,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in croute d'ivoire met glanzende eindstukken, lemmet in damast balbach en gesmede veer.
€655,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ziricote, lemmet in damast balbach en double platines.
€450,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in ebbenhout 'Royal' met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€455,00
Prachtig collectors item mes van Laguiole en Aubrac met meerdere lagen koolstofstaal en heft van luxueus donker ebbenhout. Het Laguiole bijtje is prachtig uitgewerkt in bladmotief.
€475,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in jeneverbes met matte eindstukken, double platines en brut de forge lemmet.
€395,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in loupe de bois de fer met matte eindstukken en lemmet in brut de forge.
€495,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in olijfhout, lemmet in damast balbach en double platines.
€455,00
Een authentiek handgemaakt Laguiole mes van hoge kwaliteit met prachtig heft in cep de vigne en lemmet in damast.
€475,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x