Amici

Sorteren op:

Dit koksmes van 20 cm van de Wüsthof Amici-serie is een must voor elke kok en ideaal voor het snijden en fijnhakken van groenten. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€230,00
Dit officemes van 9 cm van de Wüsthof Amici-serie is een must voor elke kok en ideaal voor het fijnsnijden van kleine groenten. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€160,00
Dit tomaten/worstenmes van 14 cm van de Wüsthof Amici-serie is een must voor elke kok en ideaal voor het snijden van tomaten of worst. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€180,00
Dit koksmes van 16 cm van de Wüsthof Amici-serie is een must voor elke kok en ideaal voor het snijden en fijnhakken van groenten. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€200,00
Dit santokumes van 17 cm van de Wüsthof Amici-serie is een must voor elke kok en ideaal voor het snijden en fijnhakken van groenten. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€230,00
Dit broodmes van 23 cm van de Wüsthof Amici-serie is dankzij de dubbelgekartelde snede ideaal voor het snijden van brood. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€230,00
Dit (steak)mes van 12 cm van de Wüsthof Amici-serie is een must voor elke vleesliefhebber. Het snijdt moeiteloos vlees zonder het te scheuren. Het lemmet is vervaardig uit prachtig Calabrisch olijfhout.
€160,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Bent U akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x